MINUT A MINUT

馃毝鈥嶁檪锔 Comen莽a la Marxa per la Llibertat des de Tarragona

Colors i emocions omplen PortAventura en la 17a edici贸 del 'Posa't la Gorra'

M茅s de 2.000 persones s'han posat la gorra a PortAventura
La 17a edici贸 del 'Posa't la Gorra' a PortAventura World | Albert Fuertes

 

L'Associaci贸 de Nens amb C脿ncer AFANOC i PortAventura World tornen un cop m茅s al parc tem脿tic per celebrar el 'Posa't la Gorra' en solidaritat amb els infants i adolescents amb c脿ncer. Enguany, en la 17a edici贸, la gorra 鈥攕铆mbol d'aquesta jornada鈥 ha estat dissenyada per 脕gatha Ruiz de la Prada i la presentaci贸 ha anat a c脿rrec de l'actriu tarragonina Agn猫s Busquets.

 

La pla莽a de la Xina, epicentre de la jornada

Des de dos quarts d'onze del mat铆, la pla莽a de la Xina de PortAventura ha acollit activitats, m煤sica i bon ambient durant. Comen莽ant per la m煤sica que ha posat el Dj XXP, entretenint els presents a l'espera de l'inici de l'espectacle dansaire de les Souldance, que han fet ballar a tothom. A m茅s, hi ha hagut activitats per a totes les edats, des de 'tunejar' la gorra, construir un original Lego o aprendre a fer esport en cadira de rodes.

 

Tot un mat铆 d'activitats al 'Posa't la Gorra' a PortAventura | Albert Fuertes

 

Agn猫s Busquets, tot seguit, ha donat la benvinguda als assistents del 'Posa't la Gorra' i recordant la import脿ncia i simbolisme d'aquest accessori. A m茅s, ha fet treure a tots la gorra i despr茅s tots junts se l'han tornat a posar 芦una vegada i les que facin falta禄.

 

La m煤sica ha continuat a PortAventura amb el conjunt tarragon铆 Verg眉enza Ajena, tocant les seves ru茂nes i fent moure l'esquelet des dels m茅s petits als m茅s grans. La sorpresa de la jornada ha estat l'actuaci贸 d'Arnau Griso, que amb els seus temes i l'originalitat de les lletres ha causat una gran impressi贸. Per acabar la festa, s'ha omplert la pla莽a de la Xina amb escuma celebrant el final i l'猫xit d'aquesta festa solid脿ria al ritme del DJ XXP.

 

Els Gegants de Reus tamb茅 han estat presents al 'Posa't la Gorra' a PortAventura | Albert Fuertes

 

M茅s de 2.000 persones es posen la gorra a PortAventura

Gran 猫xit d'aquesta edici贸, on m茅s de 2.000 persones s'han posat la gorra. Concretament, segons l'organitzaci贸, s'han reservat 2.000 gorres amb la seva entrada a trav茅s d'Internet. Tanmateix, a dins al parc s'han portat 400 gorres per vendre, a m茅s de 100 a la recepci贸 de l'hotel PortAventura Park. A m茅s, s'han distribu茂t un total de 8.000 gorres entre diferents establiments.

 

En aquesta jornada, han col路laborat als voltants de 70 persones perqu猫 la jornada solid脿ria funciones perfectament i aix铆 ha sigut, tant en els cinc tallers com en els espectacles.

 

S'han realitzat actuacions musicals, de dansa i una festa de l'escuma | Albert Fuertes

 

La lectura del manifest, el moment m茅s emotiu de la jornada

La Carolina de 17 anys, el Pau de 13 i l'Elisa de 17, germans tots dos, han estat els encarregats de llegir el manifest. Dos adolescents que els han diagnosticat c脿ncer i la germana d'un d'ells.

 

La Carolina fa un any que t茅 c脿ncer. 芦A casa ho vam passar molt malament禄, explica l'adolescent, que ha remarcat la gran tasca de l'AFANOC per ajudar-la en tot moment. Amb gran emotivitat els hi ha passat la paraula als dos germans. Al Pau li van diagnosticar c脿ncer quan tenia 5 anys i ara, despr茅s de 8 anys, ha de fer les revisions que li pertoquen.

 

Finalment, Joan Atzar脿 ha estat homenatjat en l'esdeveniment, ja que ha format part d'aquesta jornada solid脿ria des del seu naixement.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris