AQUESTA NIT

馃殥 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas but脿

M茅s de 40 establiments obriran a la primera Shopping Night de Miami Platja

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp impulsa aquesta festa, el dissabte 10 d'agost, per tal de dinamitzar Batl'avinguda de Barcelona i el seu entorn
Imatge d'arxiu de la Bandarra Street Orkestra, que amenitzar脿 la primera edici贸 de la Shopping Night de Miami Platja. | Marc Palliss贸

 

Miami Platja celebra aquest dissabte, 10 d'agost, la primera edici贸 de la Shopping Night. M茅s de 40 establiments comercials i de restauraci贸 participen en aquesta nova acci贸 i ampliaran el seu horari fins a les 23.00 hores, amb un seguit d'activitats per animar i incentivar les compres.

 

  

La Shopping Night s'inclou dins del Pla de Dinamitzaci贸 de l鈥檃vinguda de Barcelona i la seva 脿rea d鈥檌nflu猫ncia, impulsat per l鈥Ajuntament de Mont-roig del Camp. La iniciativa s'ha plantejat com una gran festa del comer莽 de la zona per tal de dinamitzar la renovada art猫ria principal de Miami Platja.

 

 

A m茅s de poder comprar m茅s enll脿 de l'horari habitual, els clients i clientes podran gaudir d'animaci贸 al carrer i rebran una copa de cava i un barret com a obsequi per part dels establiments participants. Alguns dels comerciants tamb茅 han preparat activitats complement脿ries a les seves botigues.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

Obsequis, batucada i instagramers

La primera edici贸 de la Shopping Night comptar脿 amb l鈥檃ctuaci贸 de la Bandarra Street Orkestra, que sortir脿 a les 21.00 hores de davant del Centre Comercial l鈥橧lla. La banda anir脿 resseguint amb els seus ritmes tota l鈥檃vinguda de Barcelona, fins a l鈥檃vinguda Los 脕ngeles, en el que ser脿 la primera part de l鈥檃ctuaci贸. A partir de les 22.30 h continuar脿 l鈥檈spectacle des d鈥檃questa zona en direcci贸 a la pla莽a de Tarragona, fins passades les 11 de la nit. 

 

Aquesta formaci贸, amb prop de 20 m煤sics del territori, s贸n una de les bandes m茅s reconegudes al Camp de Tarragona gr脿cies a la seva fusi贸 de brass band, percussi贸 brasilera, humor i interacci贸 directa amb els espectadors.

 

D'altra banda, s鈥檈spera la visita dels instagramers @marta.coll, @fotox53, @livetgn i @alisgm, que tamb茅 ajudaran a donar a con猫ixer aquesta nova iniciativa i el teixit comercial de Miami Platja a trav茅s de les xarxes socials. En aquest sentit, botiguers i clients disposen de les etiquetes #Aqu铆hihaComer莽 i #Comer莽Miami per poder compartir les seves experi猫ncies a la xarxa.