Vila-seca en Comú demana informació sobre el núvol tòxic d'aquest dijous

El grup municipal dels Comuns ha reclamat a l'alcalde, Pere Segura, un informe detallat sobre els fets que van tenir lloc al polígon químic Sud dins del nucli de la Pineda
Una imatge d'arxiu del polígon químic Sud de Tarragona. | Arxiu

El grup municipal de Vila-seca en Comú a l'Ajuntament ha sol·licitat a l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, que aporti explicacions sobre el núvol tòxic que es va detectar aquest dijous, 21 de novembre, a la Pineda, dins del terme municipal. La formació reclama que, com a màxim responsable en matèria de seguretat del municipi, el batlle els faci arribar «amb la màxima celeritat possible» un informe detallat respecte la fuita d'amoníac i clor.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

La formació liderada per Mario Téllez considera que, tot i que la fuita hagi estat petita, és important conèixer què ha fallat i quins mecanismes es preveuen incorporar per tal que no torni a succeir. També consideren que cal informar la ciutadania de manera clara i detallada. Sense alarmisme però amb objectivitat.

"🚧 ATENCIÓ: Comencen les obres al pont de la riera de Maspujols" "🐦❗ESPECTACULARS IMATGES: Milers d'estornells 'ballen' sobre el cel de Vila-seca"