Imatge d'arxiu de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves actuaran a Cambrils el pròxim 22 de gener amb un concert a la carta

El Festival Pròleg s'adapta al coronavirus en forma del Vespre del Pròleg, uns concerts de petit format

Cambrils  enceta l'any amb un concert  de renom. Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves actuaran al Teatre del Casal, a la plaça de l'Església de Sant Pere, el pròxim 22 de gener  a les 20.00 hores. Es tracta de la segona edició del Vespre del Pròleg, certamen organitzat per l'entitat juvenil Pròleg amb la col·laboració del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils.

Els organitzadors han detallat que el concert  serà a la carta i tindrà un format acústic  i íntim, on els espectadors  triaran quina  cançó és la següent. L'accés serà gratuït, però les entrades s'hauran de reservar a la pàgina web d'Entradium  a partir del 8 de gener.

L'entitat juvenil Pròleg va néixer fa dos anys, gràcies als membres de Truc de l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, que el 2019 van organitzar el Festival Pròleg al Parc del Pinaret. Aquest projecte comunitari i la seva bona acollida, van dur als organitzadors a perpetuar la iniciativa i constituir-se com a entitat.

Tot i això, la pandèmia del coronavirus  ha impossibilitat organitzar un acte com l'any passat, però, amb la inquietud de seguir creant 'cultura segura', els organitzadors van decidir programar el Vespre del Pròleg, amb concerts de petit format. El passat mes de setembre van organitzar el primer concert amb Judit Neddermann i  Ferran Palau.