L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca es convertirà aquest diumenge en una sala de jazz

El septet de jazz ( ( S E I S M I C ) ), liderat pel saxofon Iván Sáez, actuarà aquest diumenge 1 de desembre, a les 19 hores, a Vila-seca
El director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez, lidera el septet de jazz ( ( S E I S M I C ) ). | Cedida

Nova cita musical aquest cap de setmana a l'Auditori Josep Carreras de Vila-secaAquest diumenge 1 de desembre, a les 7 de la tarda, arriba un dels concerts més esperats de la temporada de tardor i que s'escapa dels estils que habitualment d'escolten a la sala vila-secana. Els protagonistes seran ( ( S E I S M I C ) ), un septet de jazz que, acompanyat per un piano, contrabaix i bateria, aplega una secció de quatre instruments de vent de to greu; saxofon baríton, trombó, flugabone i tuba.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

El septet està format pel director, compositor i saxofon baríton, Iván Sáez; el trombó d’Aureli Andrés; el flugabone d’Esteve Molero; la tuba de Carles Lorente; la pianista Elisabet Raspall; el contrabaixista Jordi Mestres i la bateria i els timbals simfònics d’Eduard Cervera.

Escoltant aquest grup d’estil jazzístic tot i que amb tractament simfònic, es pot gaudir d’una elaboració refinada de les veus greus oferint una disposició, mescles de timbres i textures que es mouen des de la delicadesa fins a la potència del metall

El saxofon baríton en un paper de solista, rodejat en tot moment per la secció, pot desenvolupar tota la seva capacitat. La meitat del material musical està escrit i adaptat exclusivament per al grup pel mateix Iván Sáez, i l’altra meitat està arranjat per a aquesta formació pel compositor i director de referència Iñaki Askunze. Cal destacar la cessió especial des de Nova York per a ( ( S E I S M I C ) ) de l’arranjament d’un dels temes insígnia de 'Gravity' del Sr Howard Johnson.

  

Les entrades es poden adquirir amb antelació a la secretaria del Conservatori o a través del web de l'Auditori, i des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras.

"🔴DRAMÀTIC: Els campistes de La Unión denuncien extorsions per forçar-los a marxar" "🔴 SALOU: L'oposició de Salou carrega contra el pressupost pel 2020"