GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Condemnat a 22 anys de presó l'acusat de matar la seva exparella a Salou

L'home havia matat a la dona a ganivetades dins del cotxe de la víctima l'any 2017
Imatge del cotxe on van trobar el cadàver de la dona, a Salou | TarragonaDigital

 

L'acusat de matar la seva exparella dins d'un cotxe a ganivetades l'any 2017 a Salou, ha estat condemnat a 22 anys de presó i a una indemnització de 260.000 euros a la família de la víctima. Així ho ha sentenciat l'Audiència Provincial de Tarragona. L'home va clavar 40 ganivetades a la dona dins el cotxe d'ella, i posteriorment, l'individu es va presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou per confessar els fets i on va quedar detingut.

 

22 anys de condemna per matar l'exparella

Després de dos anys i arran del judici que es va celebrar el passat mes de gener, l'home, Abderrahmane H., ha estat sentenciat amb 22 anys de presó, una indemnització de 260.000 euros i una orde d'allunyament per no poder-se comunicar amb la família de la víctima durant 25 anys, així ho ha decidit l'Audiència Porvincial de Tarragona segons informa el Diari de Tarragona.

 

Orde d'allunyament de la família de la víctima

El tribunal popular del judici ha culminat que l'acusat era culpable del delicte d'assassinat. Un cop presa aquesta decisió, el fiscal ha decidit que l'acusat estigués condemnat a 23 anys de presó amb un ordre d'allunyament cap a la família de 25 anys. D'altra banda la família de la víctima demana una condemna de 25 anys de presó.

 

Imatge de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Salou - Vila-seca | Ajuntament de Vila-seca

 

Per contra la defensa de l'acusat demanava cinc anys de presó per homicidi amb dos atenuants. Segons el fiscal, els fets constitueixen un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament amb l'agreujant de parentiu i la circumstància atenuant de confessió.

 

Entre dos quarts de sis i dos quarts de set de la matinada, del 25 de juny del 2017, l'acusat es va situar en un lloc proper al domicili de la noia, amb un ganivet de cuina de 19 centímetres de fulla i amb una empunyadura de plàstic d'uns 14 centímetres de longitud, davant de la sospita que la víctima havia començat una relació amb una altra persona.

 

L'assassí va confessar els fets

Segons la fiscalia, Abderrahmane H., de 45 anys, va insistir tornar a començar la relació sentimental amb la seva exparella després que trenquessin uns mesos enrere, de la qual havien estat junts vuit anys. Arran d'aquesta discussió Abderrahmane H. va assassinar a la dona. L'home va anar a la policia de Salou i va explicar que havia posat fi a la vida de la dona després d'una baralla i que havia deixat el cos dintre d'un turisme a la carretera T-325. Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins al lloc dels fets, on van localitzar el cos sense vida de la dona.