Condemnat a set anys de presó per violar una jove de 18 anys amb discapacitat

Els fets van passar l'abril de 2017 | El condemnat, un home de 43 anys, va instigar la víctima a beure begudes alcohòliques de forma continuada
Imatge de la façana de l'Audiència de Tarragona | TarragonaDigital

 

L’Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a set anys de presó i al pagament d’una indemnització de 6.000 euros un home de 43 anys acusat de violar una jove de 18 anys amb discapacitat. Segons avança el Diari de Tarragona, els fets van passar l’abril del 2017 quan la noia, una amiga de 13 anys i un amic van acudir a un local d’oci nocturn a Salou, al Tarragonès.

Allà, l’acusat, que havia estat parella de l’àvia de la víctima, va convidar les noies a consumir begudes alcohòliques, de forma insistent i amenaçant-les amb què, si no ho feien, no les duria de tornada cap a casa, a la ciutat de Tarragona.

La viola als seients del darrere del cotxe

Ja entrada la matinada, l’home, les dues joves i el seu amic van emprendre el camí de tornada. L’acusat i la noia, molt afectada per l’alcohol, van asseure’s als seients del darrere —per indicació d’ell— i, durant el trajecte, l’home la va violar.

Durant el judici, segons explica el mateix mitjà, l’acusat va al·legar la seva innocència amb explicacions inversemblants, segons el tribunal. Entre d’altres, l’ara condemnat va relatava que la jove se li va insinuar, incitant-lo, tot i que ell, diu, no la va tocar. També va explicar que li va posar saliva per treure-li una taca.

Condemnat per violar una dona a Tarragona

L'Audiència de Tarragona també ha condemnat a sis anys de presó i a pagar una indemnització de 6.200 euros un home acusat de violar una coneguda d'ell al pis de la víctima. A més, durant nou anys, l'individu no podrà acostar-se a menys de 200 metres de la dona. Els fets van passar l'any 2014 quan víctima i agressor, que es coneixien prèviament, van anar junts a comprar. Després de passejar i, un cop a l'immoble, l'home es va abalançar sobre ella, sense que tingués temps de reaccionar, la va espitjar contra la paret i la va violar.

Més informació: 

"URGENT: Troben un home mort en una platja a Cambrils" "'Camí de Mestral': la nova gran ruta a Vandellòs, l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip"