El Consorcio, plat fort d'aquest cap de setmana a les Nits Daurades

Aquest divendres, les activitats infantils a Xalets de Salou, l’espectacle de Folklore aragonès i la segona trobada de batucades ompliran diferents espais de la ciutat

Després que Fernando de Yarza López-Madrazo, president d’Henneo-Heraldo de Aragón, donés el tret de sortida a les Nits Daurades de Salou aquest dijous, dia 9 d'agost, amb el pregó d'inici de festa, ara arriba el primer cap de setmana d'actes.  Una programació per aquest cap de setmana amb actes des d'espectacles musicals, com havaneres, flamenc, batucades o Folklore aragonès, fins a màgia i correfocs i una festa d'aigua, tindrà com a acte més destacat el concert del grup basc El Consorcio.

Els actes estan pensats tant pels salouencs i salouenques com pels turistes que cada estiu omplen el municipi. Després de l'espectacle flamenc del dijous, avui continua la programació amb tallers infantils contra la calor i l'avorriment amb inflables refrescants, amb un espectacle de Folklore aragonès i la segona Trobada de Batucades.  El dissabte, dia 11 d'agost, tindrà lloc el concert de Catalan Brass Philarmonic Quintet-Joficat, dins el Festival Internacional de Música Costa Daurada, i la segona edició del Salou Art Festival.

Diumenge arriba El Consorcio

El cap de setmana acabarà amb l'acte més destacat, el concert d'El Consorcio. La reconeguda i experimentada formació bilbaína arribarà a Salou a les onze de la nit, a la plaça de les Comunitats Autònomes, on després de gairebé cinquanta anys de trajectòria, presentarà la gira 'El Consorcio, eres tú...',  on tocarà una selecció dels seus millors cinquanta èxits, com «Eres tú», «Desde que tú te has ido» o «Frenesí», entre molts d'altres.

A més, hi haurà més actes durant el vespre. A les vuit, a la zona de l'Espigó del Moll se celebrarà la ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus Jove I l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Els espectadors també podran gaudir de la tradicional Nit del Foc, que començarà una hora abans a la plaça Francesc Germà. A les deu, abans del concert d'El Consorcio, començarà el correfoc,  que farà el recorregut des de la Font Lluminosa fins a arribar a les Fonts Cibernètiques.