La Creu Roja atén les famílies vulnerables de Salou

Creu Roja i l'Ajuntament de Salou donen aliments a 80 famílies vulnerables

La donació va ser possible gràcies a l’aportació d'aliments per part del Fondo de Ayuda Europea para las Personas Más Desfavorecidas (FEAD).

La Creu Roja Salou, amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi, va poder atendre un total de 80 famílies vulnerables gràcies a l'aportació de 6 tones d'aliments per part del Fondo de Ayuda Europea para las Personas Más Desfavorecidas (FEAD).

Aquesta acció es va realitzar el dijous al matí  al Parc de la Ciutat de Salou, on es van recollir els lots mensuals de menjar que incloïen llet, arròs, pasta, cacau, llaunes d’aliments diversos, entre altre menjar sec, en proporció al número d'integrants que formen la família. A més, es preveu que la quantitat d'aliments proveeixin els usuaris durant els pròxims 3 mesos, lliurant mensualment els lots.

Per aquelles persones que no podien desplaçar-se fins al parc, Creu Roja Salou va posar a disposició de les persones usuàries el servei de repartiment a domicili.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha remarcat «la intensa labor que estem fent a Salou per tal de fer front a l’emergència social i atendre les persones que pateixen algun tipus de vulnerabilitat, arran de la Covid-19». L’alcalde ha afirmat que «amb l’esforç col·lectiu aconseguirem que les famílies siguin ateses en les seves necessitats».

Per la seva banda, la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, ha assegurat que «la nostra prioritat és poder cobrir les necessitats bàsiques de les famílies salouenques, com és l’aliment». Baeza ha assenyalat que «des de la nostra àrea, estem fent el possible perquè totes les persones estiguin ben ateses». 

La vicepresidenta local de Tarragona i referent Punt d’Atenció Creu Roja Salou, Marina Peláez, ha afirmat que «aquesta aportació del FEAD és una gran ajuda per a les famílies per poder cobrir aquests mesos». Peláez també ha explicat que «vam estar col·laborant 12 voluntaris i voluntàries a dur a terme aquesta acció».

Per tal de garantir les mesures de seguretat establertes, a l’entrar, era necessari identificar-se, i, tot seguit, se’ls proporcionava una mascareta i gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans. En un altre espai, signaven els rebuts i presentaven la còpia dels documents, i, un cop estava tot en regla, se’ls donava el paper de cita pel mes vinent, i el lot d’aliments corresponent. També calia respectar la mesura de distanciament social, entre persones.