Les mentides sobre el coronavirus que no t'has de creure

L'Arxiu Municipal de Cambrils recull documents per il·lustrar la resposta solidària al coronavirus

L'organisme ha fet una crida perquè la ciutadania comparteixi les seves fotografies, vídeos o relats

L'Arxiu Municipal de Cambrils ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar l'allau de solidaritat entre persones que està generant la situació excepcional que vivim aquests dies en conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

L'objectiu, reflectir la tasca desinteressada per fer front a la pandèmia

L'objectiu de la crida és recollir documents que siguin testimoni d'aquesta solidaritat de persones individuals o col·lectius que d'una manera desinteressada treballen i/o col·laboren per fer front a la pandèmia des de Cambrils.

Es poden enviar tota mena de documents que il·lustrin la tasca d'aquestes persones, des de fotografies, vídeos o documents textuals que expliquin l'experiència en primera o tercera persona, fins a dibuixos de nens i nenes que lluiten contra la pandèmia des de casa, imatges de carrers buits, de persones cosint mascaretes o de com s'organitzen les xarxes ciutadanes d'ajuda a necessitats, passant per vídeos dels reconeixements als sanitaris i cossos de seguretat que cada dia es realitzen a les vuit del vespre.

Recopilació d'arxius per correu electrònic o les xarxes socials

Els arxius digitals es poden enviar al correu arxiu@cambrils.org o a través de les xarxes socials Facebook i Twitter i Instagram amb l'etiqueta #arxiucambrils. També es pot fer servir el servei wetransfer per aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d'espai. Davant de qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb l'arxiu municipal mitjançant el correu arxiu@cambrils.org.


Comentaris