Els regidors de Cambrils David Chatelain, Juan Carlos Romera i Ana López, en roda de premsa.

El Pla d'Acció Municipal de Cambrils no convenç els partits de l'oposició

Cs, PSC i PP han fet pinya per criticar la manca de concreció i de propostes innovadores que veuen en el full de ruta presentat per l'equip de govern

L'oposició de Cambrils  ha tornat a fer pinya aquest dimecres, 12 de febrer, per carregat contra el Pla d'Acció Municipal (PAM) que va presentar l'equip de govern divendres passat. Els portaveus dels grups municipals de Ciutadans, Juan Carlos Romera; el PSC, Ana López; i el PP, David Chatelain, han comparegut de forma conjunta per criticar  que «el PAM no inclou cap proposta innovadora sinó que es limita a enumerar actuacions que ja s'estan fent o que fins i tot ja s'han acabat».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

D'aquesta manera, el portaveu de Cs, Juan Carlos Romera, ha lamentat que «el PAM no contempla cap calendari per executar les actuacions previstes i tampoc marca quines són les prioritats». Segons el regidor taronja, «és evident que cal abordar projectes inacabats, com el Teatre Auditori, però cal marcar quan i com, i això el PAM no ho fa». Així mateix, Romera creu que «el pla no permet veure el model de ciutat a mitjà i llarg termini».

«Molts dels eixos inclouen serveis que ja presta l'ajuntament» 

Per la seva part, la portaveu del PSC, Ana López, ha remarcat que «el PAM no inclou el pressupost de les actuacions ni tampoc al pressupost municipal del 2020 es veuen reflectides les accions del Pla d'Acció Municipal». López afirma que «molts dels eixos inclouen serveis que ja presta l'ajuntament» i apunta que «dubtem que aquest equip de govern tingui la capacitat necessària per liderar accions noves i que surten de la gestió diària».

Mentrestant, el portaveu del PP, David Chatelain, ha destacat que «sorprèn la falta de concreció de les propostes del PAM i la manca d'actuacions noves» i ha afegit que «algunes de les accions previstes són propostes que va plantejar l'oposició fa temps». Per rematar, el regidor popular ha explicat que «l'equip de govern ha trigat nou mesos a presentar el PAM, cosa que demostra els problemes interns».