La cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet ja compta amb 450 inscrits

La prova d'ultraresistència es disputarà en tres etapes els dies 22, 23 i 24 de març
La cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet ja compta amb 450 inscrits | cedida

Els pròxims 22, 23 i 24 de març, tindrà lloc la segona edició de la cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

Organitzada pel Centre Excursionista Serres de Mestral i pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i amb el suport de l’Ajuntament; a hores d'ara ja compta amb 450 inscrits a les curses programades en el marc de l'esdeveniment. A la prova d'ultraresistència en si, que consta de tres etapes consecutives, s'hi han registrat 170 corredors.

D'aquesta manera, la primera etapa s'esdevindrà el divendres 22 de març, a partir de dos quarts de deu de la nit. Una prova nocturna que començarà a la Plaça de l’Ajuntament de Vandellòs i finalitzarà a la Platja de l’Arenal, davant de la Base Nàutica de l’Hospitalet de l’Infant; en un total de 19 km de recorregut.

L'endemà tindrà lloc l'etapa de Llastres, la més dura de les tres, que amb 53 km de recorregut, partirà a les set del matí de la Zona esportiva Àster de l'Hospitalet de l'Infant i acabarà al pavelló poliesportiu de Vandellòs.

Finalment, la tercera etapa, la tradicional 'Portella Clàssica', es disputarà diumenge 24 a partir de dos quarts de nou del matí. Tindrà un recorregut circular de 26 km, amb la Zona Àster de l’Hospitalet de l’Infant com a punt de sortida i d’arribada. Tots els participants d'aquesta prova rebran un obsequi per commemorar 10è aniversari d’aquesta cursa.

Portella Express, Caminada i la Canicross

Més enllà de la prova d'ultraresistència, les tres jornades comptaran amb proves alternatives i més assequibles a tots aquells que vulguin gaudir fent esport a l'aire lliure.

Així, dissabte 23 de març, a partir de les cinc de la tarda, s'esdevindrà la cursa Canicross, que amb un recorregut de 6 km permetrà a tots els amants de la muntanya gaudir de l'oportunitat de córrer amb el seu gos o gossa.

A partir de tres quarts de nou del matí del 24 de març, tindrà lloc la 'Portella Express', una cursa de 16 km amb sortida i arribada a la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant. La prova també puntuarà per al Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona. El mateix diumenge, a partir de les nou del matí tindrà lloc la 'Portella Caminada', amb un recorregut d'11 km.

Tot plegat un seguit de curses en major o menor grau de competitivitat que tenen la voluntat de «sorprendre els corredors amb nous recorreguts, així com també donar a conèixer tot el territori que es promociona sota la marca turística de Terres de Mestral». Fins al 17 de març, tots els interessats es poden inscriure en qualsevol de les tres proves, o en una etapa de la UT Llastres, a través de la pàgina web 'https://www.utllastres.com'.

La cursa de muntanya UT Llastres de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ja compta amb 450 inscrits | cedida

"ATENCIÓ: Diversos veïns del Camping La Unión, a Salou, es neguen a marxar" "AGENDA: Els actes del Carnaval de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant"