La Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant se solidaritza amb la lluita contra el càncer

La competició, amb un recorregut de 4 kilòmetres, tindrà un cost d'1 euro que servirà per recaptar fons en benefici de la Lliga contra el Càncer
La cursa constarà de dues voltes a un circuit de 2.000 metres pels carrers de l'Hospitalet de l'Infant. | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant celebrarà aquest diumenge, 22 de desembre, la 7a edició de la Cursa de Sant Silvestre, un dels actes inclosos dins de la programació nadalenca al municipi. Organitzada per l’àrea d’Esports de l'Ajuntament, la cursa donarà el tret de sortida a les 11 hores i tindrà caire solidari, com ja va passar els dos darrers anys.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Inscripció solidària amb la tasca de la Lliga contra el Càncer

D'aquesta manera, la inscripció per participar-hi té un cost d'1 euro i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. El regidor d’Esports, Diego García; i la delegada a l’Hospitalet de l’Infant de la Lliga, Gemma Arias, van renovar el conveni de col·laboració amb la nova signatura que es va fer aquest dimarts, 17 de desembre.

Per mitjà d’aquest conveni, l’àrea d’Esports s’ha compromès a tornar a cobrar la inscripció a favor d’aquesta entitat; mentre que la Lliga s’ha compromès a destinar els diners arreplegats en la Cursa a la millora del malalt oncològic i a realitzar activitats de prevenció del càncer.

La Cursa de Sant Silvestre està oberta a totes les categories i edats. El recorregut serà de 4.000 metres, amb dues voltes a un circuit de 2.000 metres pels carrers de l'Hospitalet de l'Infant. La sortida i la meta estaran situades a la plaça Berenguer d’Entença, on hi ha la façana de l’hospital gòtic. 

Ja estan obertes les inscripcions on-line

Ja es poden formalitzar les inscripcions de forma anticipada a través del web www.tretzesports.org. Tanmateix, el mateix dia de la prova, a partir de les 9.30, hora en què està prevista la recollida de dorsals, es podran fer 'in situ' les darreres inscripcions.

Pel que fa als premis, hi haurà trofeus per als 5 primers classificats, així com per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi.

"💥L'OPOSICIÓ ESCLATA: «L'Ajuntament de Cambrils és un caos i un descontrol»" "🔴 DRÀSTICA MESURA de l'Ajuntament de Salou per la crisi de la vaga de neteja"