Vídeos formatius per als treballadors del sector turístic que s'han quedat sense feina

La FEHT imparteix una sèrie de tallers amb experts de forma gratuïta a través del seu canal de Youtube

Aprofitar el temps que estem tancats a casa per ampliar coneixements. Aquesta és la proposta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), que ha posat en marxa una sèrie de tallers on-line per als treballadors i treballadores del sector turístic que pateixen la situació d'inactivitat per culpa del coronavirus. La iniciativa, amb el nom 'La cartellera de la FEHT a Youtube', compta amb la participació d'experts de diferents àrees i és totalment gratuïta.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Vídeos formatius amb experts en diferents camps a través de Youtube

Són moments molt complicats per al sector turístic i des de la Federació han engegat un sistema de videoconferències i tallers formatius, a través de Youtube, que estan oberts a tots els treballadors i treballadores. L'objectiu és que, durant aquest període d'inactivitat i confinament, tinguin l'oportunitat de seguir-se formant i ampliant els seus coneixements d'una forma amena i sense sortir de casa.

«Des de la FEHT estem al costat de tots els treballadors en aquests moments que és imprescindible que estiguem tots a casa, intentant oferir formació amena i entretinguda», apunta el president de la FEHT, Eduard Farriol. Així mateix, l'hoteler ha expressat el seu agraïment «a tots els experts que estan col·laborant en aquesta iniciativa en aquests moments tan complicats que estem vivint».

Tallers de cocteleria, protocol, cuina...

A través del canal de Youtube de la FEHT, periòdicament es van emetent tallers oberts al conjunt de la població que es podran visualitzar en qualsevol moment. Els encarregats d'impartir-los són professionals experts que habitualment ja col·laboren en la formació que ofereix la Federació. Per exemple, el primer taller impartit va ser un de Cocteleria agitada, ofert per Oriol Martí, propietari de Nómadas Cocktail, el passat dissabte 21 de març.

Altres experts que ja han passat pel canal de Youtube de la FEHT són Vicente Mancheño, professor de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils i expert en protocol, que va tractar sobre com parar correctament una taula i l'etiqueta a la taula; o Sergi Palacín, propietari del restaurant The Alchemix, amb l'elaboració d'un suquet de moll i la presentació de la masterclass sobre 'Fusió de la cuina Mediterrània amb cuina Tailandesa', que està previst poder realitzar-se presencialment el mes de maig.

Aquest divendres, 27 de març a les 10 hores, tindrà lloc el següent taller, a càrrec de Beatriz Mesas, propietària de Café Ciano. En aquesta ocasió parlarà sobre la infusió de cafè o cafè de filtre i explicarà tots els secrets per preparar un exquisit cafè a casa sense necessitat d'una gran màquina. En els pròxims dies, la FEHT anunciarà els nous tallers que s'impartiran la setmana vinent.

"👏 CORONAVIRUS: El grup de voluntaris que atén la població de risc a Salou" "🖍 El bonic gest dels infants de Salou amb els malalts de coronavirus"