Pla general de turistes al passeig marítim de Cambrils, mirant encuriosits les flors i ciris al terra, en record dels tres anys dels atemptats terroristes, davant del Club Nàutic.

El PP denuncia que l'Ajuntament de Cambrils ha reduït el pressupost de turisme «400.000 euros»

La decisió arriba després que el consistori aprovés mantenir la despesa

L'equip de govern de l'Ajuntament de Cambrils ha pres una decisió polèmica, almenys així ho ha denunciat el grup municipal del PP al consistori cambrilenc. Cambrils hauria rebaixat el pressupost del Patronat de Turisme, de cara a l'any vinent, en 400.000 euros, una quantitat important en el context del pèssim any que ha viscut el sector. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

A més a més, segons ha recordat el portaveu dels populars al consistori, David Chatelain, en la sessió plenària ordinària del mes de setembre, i per unanimitat, es va aprovar una moció per tal d'incorporar Cambrils a la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents. Un dels punts de l'acord era mantenir el pressupost del Patronat pel 2021 en les mateixes magnituds que el de 2020. 

Dos mesos després d'aquesta decisió, s'ha pogut comprovar que, en la presentació del pressupost del Patronat de Turisme, es pot constatar l'esmentada rebaixa de 400.000 euros. «La rebaixa afecta directament a les  campanyes promocionals  que pot dur a terme el Patronat, perquè no es fan els ajustos sobre la despesa estructural» ha reblat Chatelain. 

«Aquells que hagin fet els deures, ens tornin a avançar»

El líder del PP al municipi ha afirmat que «ens trobem davant un gran error. Cambrils viu preferentment del turisme i cal destinar els recursos adients». David Chatelain ha fet un pas més enllà i ha plantejat un escenari de futur pròxim: «Si no estem preparats per l'escenari de després de la COVID-19, ens podem trobar amb què aquells municipis que han fet els deures ens tornin a avançar i que els sectors  directament afectats  pel turisme, com l'hoteleria i l'hostaleria, però també el petit comerç, continuïn en una  situació dramàtica». 

Chatelain ha conclòs demanant «al govern de Camí Mendoza que faci un esforç i aposti fermament per Cambrils amb fets, no paraules, mantenint els recursos pel Patronat de Turisme. No és seriós votar una cosa a favor en el mes de setembre i la contrària dos mesos més tard».