Denuncien per xarxes un home que s'ha masturbat a la via pública, a Miami Platja

Els fets han passat avui dimarts, 6 d'agost, a tocar del pont de fusta que uneix la platja Cristall amb l'Hospitalet de l'Infant
Imatge de la passarel·la que uneix Miami Platja amb l'Hospitalet de l'Infant, a la punta del Riu | Google Maps

 

 

Una veïna de Miami Platja, al Baix Camp, ha estat testimoni avui dimarts, 6 d’agost, d’un lamentable episodi de masturbació i exhibicionisme a la via pública. La dona, acompanyada per la seva filla petita, ha detectat un home que s’estava tocant els genitals, practicant l’onanisme amagat darrere d’un arbre

 

Els fets, concretament, s’han produït en un pinar situat a tocar del pont de fusta de la platja Cristall, que uneix Miami Platja amb l’Hospitalet de l’Infant per la punta del Riu.

 

La menor veu l'home i alerta la mare

De fet, i segons ha explicat la usuària a les xarxes socials, ha estat la menor qui ha alertat de la conducta de l’individu, que ha culminat la desagradable acció sexual al mig del carrer, davant la presència de diversos testimonis. Després d'aquests fets, l’home, alt i prim, de cabell fosc, pell morena i un petit banyador tipus eslip de color negre, ha marxat amb la seva bicicleta, vella i negra.

 

Instants més tard, en una altra platja del municipi, altres testimonis han trobat un individu que coincidia perfectament amb aquesta descripció i que, a més, duia un bici amb les mateixes característiques. L'home tenia una actitud sospitosa, mirant detingudament i tombant al seu voltant.

 

Denunciaran els fets a la policia

La dona, a banda d’advertir la ciutadania i els usuaris de la zona a través de les xarxes socials, ja ha confirmat que denunciarà l'acció a la policia.