GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detenen un home per robar un mòbil i una targeta de crèdit a Vila-seca

El lladre ha utilitzat la targeta per comprar tabac
La Policia Local de Vila-seca ha detingut un home per un delicte d'estafa i un de furt | cedida

 

Un repartidor ha estat víctima d'un furt al municipi de Vila-seca. En aquest sentit, l'home ha denunciat que li han agafat de l'interior de la furgoneta la cartera i el telèfon mòbil. En aquest sentit, la Policia Local de Vila-seca ha detingut a l'autor del furt i ha obert diligències judicials per dos delictes d'estafa i un delicte de furt. 

 

 

Roba una targeta de crèdit i compra tabac 

Un jove de 26 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Vila-seca, ha estat l'autor d'un furt a l'interior d'un vehicle a Vila-seca. En aquest sentit, un repartidor ha estat la víctima, el qual ho ha denunciat a la Policia Local del municipi i, a més, ha facilitat la descripció de l'individu que l'havia furtat. 

 

Els agents han pogut localitzar a l'autor del crim al mercat municipal i, tot seguit, l'han escorcollat per comprovar que havia estat l'autor dels fets. En aquest sentit, li han trobat a sobre el telèfon mòbil, diners en efectiu, una targeta de crèdit i diversos paquets de tabac que havia comprat amb la targeta de crèdit. Tots els objectes sostrets han estat retornats al seu propietari. 

 

A més, després d'aquest robatori, també hauria estat enxampat 'in fraganti' robant en el vehicle d'un dels paradistes, però hauria deixat els objectes al lloc dels fets, abans de fugir del lloc dels fets. 

 

Un home ha estat detingut per haver robat un mòbil i una targeta de crèdit a Vila-seca | Facebook / Sandra Millan Alonso

 

Més casos de robatoris a l'interior de vehicles a Vila-seca

Vila-seca està vivint una onada de robatoris a l'interior de vehicles. Aquesta passada matinada dues han estat les víctimes a la zona del Castell, mentre que n'hi ha hagut un al carrer del Castellet i un altre a l'Hort de Novella, on s'han trobat més vehicles amb els vidres trencats.

 

També et pot interessar...