Detinguts dos germans de Cambrils per tràfic de drogues

La operació ha estat conjunta entre Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Cambrils
L'operació va ser conjunta entre Policia Local de Cambrils i Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Agents dels Mossos d'Esquadra, conjuntament amb els de la Policia Local de Cambrils, van detenir el passat 16 d'agost, dos homes de nacionalitat espanyola i veïns de la localitat del Baix Camp, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A més, un dels detinguts va ingressar a presó després de passar a disposició judicial.

 

Detenen dos cambrilencs per tràfic de drogues

La investigació per aquest cas de delicte contra la salut pública, es va iniciar a mitjans del mes de juny. En aquest sentit, va començar quan els agents de policia van rebre la informació, en què, dos germans, un de 41 anys i l'altre de 52, residents en un pis de Cambrils, utilitzaven un establiment, per a la distribució il·legal de substàncies estupefaents.

 

Després d'aquests fets, agents d'investigació i de la Unitat Canina de mossos, van realitzar el passat dijous, 16 d'agost, una entrada i perquisició, juntament amb la Unitat de Policia Administrativa i Seguretat de la Policia Local de Cambrils. Així doncs, aquest registre va ser ordenat pel jutjat en funcions de guàrdia de Reus i es va fer en el domicili i el local on s'emmagatzemava i distribuïa la droga.

 

Es va requisar heroïna, cocaïna, marihuana i diferents aparells electrònics

En l'escorcoll realitzat per les dues policies en el domicili de Cambrils, es van comissar 45 grams d'heroïna i 10 grams de cocaïna en roca. A més, també s'hi va trobar 17 embolcalls d'heroïna i cocaïna preparats per a la seva distribució.

 

Tanmateix, també hi havia una capsa amb marihuana, tres bàscules de precisió, 530 euros en efectiu, tres telèfons mòbils, un ordinador portàtil i vuit bicicletes. Després de trobar totes aquestes substàncies i aparells, es va procedir a la detenció dels dos germans com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. A més, la investigació continua oberta, ja que es vol esbrinar la procedència del material intervingut.

 

Un home a presó i l'altre en llibertat amb càrrecs

Després de ser detinguts, tots dos van passar a disposició judicial el passat dilluns, 20 d'agost, al jutjat en funcions de guàrdia de Reus. En aquest sentit, el jutge va decretar pel germà de 41 anys el seu ingrés a presó. D'altra banda, pel cambrilenc de 52 anys va decretar la seva llibertat amb càrrecs.