Una discoteca de Salou sancionada pels incompliments de les mesures sanitàries denuncia «persecució policial»

La Policia Local va desallotjar l'establiment aquest cap de setmana
Els Mossos van fer una inspecció administrativa | Facebook

La patronal d'oci nocturn, FECASARM, ha acusat l'Ajuntament de Salou de perseguir una discoteca del municipi a la qual, segons l'entitat, ha inspeccionat 135 vegades en els darrers nou mesos. L'última aquest passat dissabte, a càrrec de la Policia Local del municipi, que va suposar el desallotjament de l'establiment Tropical Salou per, presumptament, superar l'aforament permès i no complir les mesures sanitàries, dos supòsits que els responsables de la discoteca rebutgen.

Tal com han apuntat els responsables del local, des del cos policial municipal els han imposat multes per un valor superior als 100.000 euros, que han recorregut. L'Ajuntament de Salou ha declinat valorar l'operatiu de la Policia Local i el comunicat de FECASARM.

Segons la patronal, la policia municipal ha arribat «a inspeccionar el local dues i tres vegades en un mateix dia», «fent la vida impossible a l'empresari titular de l'activitat». Per l'entitat es tracta «d'un cas de presumpte abús de poder i autoritat» i han advertit que al final acabarà «amb el local d'oci nocturn tancat de manera injusta». Des de les associacions FECASARM i Spain Nightlife demanaran al consistori salouenc «que faciliti el nombre d'inspeccions a les quals ha sotmès la resta de locals d'oci nocturn de la localitat perquè pugui quedar demostrat si hi ha una persecució cap a aquest local en concret».

"Les imatges més esperades: Així s'ha viscut la reobertura de PortAventura" "Cambrils posa en marxa un sistema per resoldre conflictes a peu de carrer"