La salouenca Dolores Novell Bofarull celebra els 100 anys

Natural de Vallmoll, va arribar fa 25 anys a la capital de la Costa Daurada, on viu amb la seva filla Magdalena Maduell
Dolores Novell va rebre la visita de l'alcalde i la regidora de Benestar Social, que la van felicitar pels seus 100 anys. | Ajuntament de Salou

 

La senyora Dolores Novell Bofarull va celebrar aquest dissabte, dia 16 de novembre, el seu 100 aniversari, acompanyada de la seva família. Va néixer a Vallmoll l'any 1919 i fa 25 anys que viu a Salou, concretament, al carrer València.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Dolores Novell s’ha dedicat a l’ofici de la pagesia, i també a les labors domèstiques per altri. Mai no ha deixat de treballar per tirar la família endavant. Actualment, té 3 nets, en Jordi, en Jaume Joan i la Montse, i 6 besnets, la Lorena, el Gerard, la Magda, en Jaume, la Judit i l’Andrea.

 

Aquest dilluns, 18 de novembre, l’alcalde Pere Granados i la regidora de Benestar, Serveis Socials i Igualtat, Estela Baeza, en nom de l’Ajuntament de Salou, han visitat la veïna al seu domicili per conèixer-la, personalment, i felicitar-la, i li han lliurat una placa commemorativa. A la visita també hi ha estat present la seva filla, Magdalena Maduell, la seva neta Montse, i la seva besneta Lorena.

 

El dia que feia anys, la seva família li va dedicar una missa, que es va celebrar a l’Església de Santa Maria del Mar. Va ser un dia molt especial per a ella i li van regalar moltes flors. També va poder gaudir d’una estona de jugar a cartes amb la seva filla Magdalena i la seva neta Montse, un dels seus entreteniments favorits.

 

A la senyora Novell sempre li ha agradat fer manualitats, concretament, punt i ganxet, ja que és molt creativa. La seva filla Magdalena sempre ha viscut amb ella, qui agraeix poder seguir tenint-la a casa.

 

Magdalena també ha valorat positivament la tasca del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, ja que considera que la seva mare està molt ben atesa per l’equip de professionals. La seva filla Magdalena se sent orgullosa de la seva mare i diu d’ella que «ha estat una dona treballadora de sol a sol, molt lluitadora, ha estimat sempre molt la família i és molt bona persona».