MINUT A MINUT

🚶‍♂️ Comença la Marxa per la Llibertat des de Tarragona

Una dona de 81 anys, a punt d'ofegar-se a Cambrils

Els fets han succeït a la platja de la Llosa | Ha estat evacuada fins a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat
El Sistema d'Emergències Mèdiques ha evacuat a la dona fins a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils   | SEM platja

 

Aquest dissabte, 3 d'agost, els banyistes de la platja de la Llosa de Cambrils s'han endut un gran ensurt quan han vist que hi havia una dona d'avançada edat a dins de l'aigua i no podia sortir. Afortunadament, els socorristes han tret la dona conscient i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha evacuat fins a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils. 

 

L'anciana ha empassat aigua i no podia respirar

Als voltants de tres quarts d'onze del matí, el servei d'emergències rebia l'alerta d'una dona, de 81 anys d'edat, que no podia sortir de l'aigua a la platja de la Llosa de Cambrils. 

 

L'afectada estava a dins l'aigua i, mentre es banyava, ha empassat aigua i els socorristes s'han activat i han avisat al 112. Tot seguit, ja a la sorra de la platja cambrilenca i amb els professionals mèdics del SEM, se li ha realitzat una primera exploració a la dona. El fet d'haver empassat aigua li dificultava la respiració i, finalment, l'han evacuat fins a l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat del municipi de la Costa Daurada. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris