Imatge d'Elvira Montagud, nova regidora a l'equip de govern municipal de Mont-roig del Camp

Elvira Montagud, nova regidora al govern municipal de Mont-roig del Camp

Amb la seva incorporació, el govern municipal ja té majoria

Elvira Montagud ha entrat, aquest divendres, 19 de febrer, al govern municipal de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp. Amb la incorporació de Montagud, única regidora de Verds per Més (Vx+), el govern municipal passa de tenir vuit a nou regidors, passant a tenir majoria. Des d'avui, doncs, el formen vuit regidors de PSC-CP (Partit dels Socialistes de Catalunya –Candidatura de Progrés), un regidor d'IMM (Impulso Miami Mont-roig) i una regidora de Vx+. 

Segons ha informat l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, la incorporació de Montagud al govern és fruit «de la reflexió que ha fet l'Equip de Govern després del rebuig en bloc per part de tots els grups de l'oposició als pressupostos del 2021». La setmana passada, durant el ple, els pressupostos van quedar tombats. 

L'alcalde del municipi, Fran Morancho, ha explicat que vol «enfortir el govern municipal amb aquesta incorporació» i que «ha estat un pas necessari per evitar la inestabilitat en un moment com l’actual, en el qual hem de prioritzar un govern fort que sigui capaç de tirar endavant els projectes que necessita el nostre municipi per plantar-li cara a la pandèmia i sortir de la crisi en les millors condicions possibles». Sobre Montagud, el batlle ha declarat que «és la millor incorporació possible», ja que «és una persona estimada al municipi, amb experiència de govern i que ens permetrà ampliar la nostra capacitat de treball» i que «arriba en el moment més adient».

Amb la incorporació d’Elvira Montagud al govern municipal es produeix una nova fita història  a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, que passa a tenir, per primera vegada a la història, un govern amb més dones que homes.

Montagud, al capdavant de les regidories d'Educació i d'Urbanitzacions

Així doncs, des d'aquest divendres Elvira Montagud, que forma part del grup municipal amb ARA-Vx+, fruit de la coalició electoral entre aquests dos partits, assumirà les regidories d’Educació —una regidoria en la qual ja té experiència, jan que en va ser la titular durant el mandat 2011-2015— i d’Urbanitzacions

Fins ara, la regidora d'Educació era Francis Ortiz, qui es quedarà al capdavant de Serveis Socials, un departament que s'ha redimensionat a causa de la crisi provocada per la Covid-19. Ortiz també es quedarà amb la regidoria de Gent Gran, creada recentment. 

Pel que fa a la regidoria d’Urbanitzacions, que també assumeix Montagud, es tracta d’una regidoria de nova creació que respon a la voluntat de l’Equip de Govern de seguir amb la línia de treball iniciada ja en l’anterior mandat per donar més protagonisme a uns nuclis de població que requereixen més atenció, més inversions i una major sensibilitat per part de l’Ajuntament.