Imatge d'una representació de l'obra 'Emili Vendrell, la veu del poble'.

El tenor Emili Vendrell torna a la vida a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca en la pell de Ferran Frauca

L'espectacle 'Emili Vendrell, la veu del poble' arriba a Vila-seca aquest divendres, 21 de febrer, amb una barreja de música i teatre

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acull aquest divendres 21 de febrer, a partir de les 21 hores, l'espectacle 'Emili Vendrell, la veu del poble', un passeig per la vida del reconegut tenor barceloní Emili Vendrell (1893-1962), encarnat per l'actor Ferran Frauca, amb banda sonora real i en directe a càrrec del tenor Roger Padullés i el pianista Josep Surinyac.

Un repàs a la vida del tenor Emili Vendrell a través de les obres més populars que va interpretar

El punt de partida de l'espectacle és la nit en què el tenor va cantar el seu últim concert i, tornant a casa, fa un repàs del que ha estat la seva vida fins llavors. L'obra consta d’una selecció d’àries de sarsuela, òpera i lieder que interpretava Emili Vendrell i entre les intervencions musicals, el personatge que l’encarna fa apunts biogràfics dramatitzats.

El concert finalitza amb la cançó de l’Emigrant que va entonar la multitud que va assistir al seu enterrament mentre el fèretre sortia de l’església. Tot el guió està escrit pel tenor Roger Padullés, periodista de formació i encarregat també de la recerca biogràfica.

'Emili Vendrell, la veu del poble' és un dels espectacles inclosos dins del cicle de primavera del Josep Carreras. Les entrades tenen un cost de 10 euros i es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al mateix vestíbul de l’Auditori o bé de forma anticipada al web www.auditorijosepcarreras.cat.


Comentaris