Imatge de l'obra 'L'Endrapasomnis'.

La companyia Teatre al Detall porta el seu 'Endrapasomnis' a les famílies de Vila-seca

L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge 8 de març, a les 11 del matí, a l'Auditori Josep Carreras

Aquest diumenge 8 de març tincrà lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca el concert familiar 'L’Endrapasomnis', de la companyia Teatre al Detall. Es tracta d'una nova proposta del Pla Educatiu d’Entorn per a famílies que organitza l'Ajuntament de Vila-seca.

Música en viu en una història que reivindica el valor terapèutic dels contes

'L’Endrapasomnis' està inspirat en un conte original de Michael Ende i compta amb música original i en directe de La Tresca i la Verdesca. L'obra explica una història onírica i màgica que parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com es busquen solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de cadascú de nosaltres. Es tracta d'un espectacle poètic i tendre, ple d’humor i de bona música per parlar de les relacions pares-fills, de les pors que tots tenim (grans i petis), de la necessitat de sentir-nos acompanyats…

Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàires i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. L'obra ha fet gira per tot Catalunya i va rebre el Premi de la Crítica al millor espectacle familiar de 2014.

Entrada gratuïta amb invitació per a famílies empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca

L’Auditori Josep Carreras acollirà aquest concert el diumenge a partir de les 11 del matí. L'entrada és lliure amb invitació i les famílies de Vila-seca poden inscriure’s a través d'aquest enllaç fins a aquest dimecres, 4 de març, o fins a exhaurir-ne les 370 places disponibles. Les entrades s'assignaran per ordre d'inscripció de les persones empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca, i, en segon lloc, a membres de la comunitat educativa de Vila-seca.


Comentaris