La companyia Teatre al Detall porta el seu 'Endrapasomnis' a les famílies de Vila-seca

L'espectacle tindrà lloc aquest diumenge 8 de març, a les 11 del matí, a l'Auditori Josep Carreras
L'obra 'L'Endrapasomnis' arriba aquest diumenge 8 de març a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. | Cedida

Aquest diumenge 8 de març tincrà lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca el concert familiar 'L’Endrapasomnis', de la companyia Teatre al Detall. Es tracta d'una nova proposta del Pla Educatiu d’Entorn per a famílies que organitza l'Ajuntament de Vila-seca.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Música en viu en una història que reivindica el valor terapèutic dels contes

'L’Endrapasomnis' està inspirat en un conte original de Michael Ende i compta amb música original i en directe de La Tresca i la Verdesca. L'obra explica una història onírica i màgica que parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com es busquen solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de cadascú de nosaltres. Es tracta d'un espectacle poètic i tendre, ple d’humor i de bona música per parlar de les relacions pares-fills, de les pors que tots tenim (grans i petis), de la necessitat de sentir-nos acompanyats…

Al país de la Bona Son la princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons. Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàires i xarlatans però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. L'obra ha fet gira per tot Catalunya i va rebre el Premi de la Crítica al millor espectacle familiar de 2014.

Entrada gratuïta amb invitació per a famílies empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca

L’Auditori Josep Carreras acollirà aquest concert el diumenge a partir de les 11 del matí. L'entrada és lliure amb invitació i les famílies de Vila-seca poden inscriure’s a través d'aquest enllaç fins a aquest dimecres, 4 de març, o fins a exhaurir-ne les 370 places disponibles. Les entrades s'assignaran per ordre d'inscripció de les persones empadronades o amb fills escolaritzats a Vila-seca, i, en segon lloc, a membres de la comunitat educativa de Vila-seca.

"🗣 Els alcaldes de Vila-seca i Salou, esperançats amb el nou pas endavant de Hard Rock" "❗ Primeres veus contra l'operació de compravenda dels terrenys de Hard Rock"