L'Estació Nàutica Costa Daurada i diversos ajuntaments estudien noves col·laboracions

Salou, Cambrils, Vandellòs, Hospitalet de l'Infant, Mont-roig, Miami, Ametlla de Mar, Ampolla i Deltebre són els membres de l'Estació Nàutica
Imatge dels assistents a la trobada entre el Consell Rector de l'Estació Nàutica i els representants dels set municipis | Cedida

 

 

Aquest dijous, 26 de setembre, s'ha celebrat una trobada entre el Consell Rector de l'Estació Nàutica i els representants dels set municipis que en formen part. Durant la jornada, que s'ha dut a terme a l'Hospitalet de l'Infant, el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Quim Cristià, ha declarat que el nou objectiu de l'entitat és encetar noves vies de col·laboració per seguir sumant sinergies. 

 

A la trobada, hi van assistir els alcaldes de Salou, Pere Granados; de l'Ampolla, Francesc Arasa; i el de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia. Així com els regidors de Turisme i tècnics de les àrees de turisme de les set poblacions que participen a Estació Nàutica. 

 

Estació Nàutica aposta per obrir noves fronteres de mercat

Aquesta és la primera trobada dels responsables de l'Estació Nàutica amb els representants dels municipis després de les eleccions municipals del passat mes de maig. Durant la trobada, Estació Nàutica ha fet un primer balanç de la temporada 2019 i que, segons s'ha explicat, es tancarà de forma altament positiva, amb un important increment de volum de negoci. 

 

A més, també s'han avançat les línies mestre del que pot ser el Pla d'Acció 2020, en el que destaca una aposta per incrementar la presència a diferents canals de comercialització d'experiències en línia, i accions concretes per potenciar la presència d'Estació Nàutica a un mercat tan important com és el francès, així com per activar el mercat procedent d'Alemanya en un sector com és el xàrter nàutic i la navegació a vela, que té una demanda cada vegada més important.

 

També s'ha parlat d'accions per millorar la presència als mercats de proximitat com Catalunya i l'Estat espanyol. Per la seva banda, Pere Granados, ha mostrat molt d'interès en aquestes noves directrius de treball i ha valorat l'objectiu de promoure els productes d'oci i lleure, ja que «són motor de la nostra economia turística i ofereixen sempre noves i atractives experiències als nostres visitants». 

 

L'Estació Nàutica Costa Daurada aplega un total de set municipis, els que formen part de l'àrea coneguda com a Golf de Sant Jordi, concretament són, Salou, Cambrils, Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp, Miami Platja, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre