Estació Vila-seca sense llum

L'estació de Vila-seca es torna a quedar a les fosques

Ho ha tornat a denunciar la formació política Vila-seca En Comú

L'estació de trens de Vila-seca ha tornat a quedar-se sense llum, després de l'incident d'ara fa tot just unes setmanes, concretament, el passat mes de gener quan van estar sense llum durant diversos dies. Per aquest motiu, el grup municipal de Vila-seca En Comú ha tornat a denunciar aquests fets a Adif i exigeixen que «amb la màxima celeritat possible» se solucioni aquest problema, ja que «posa en evident perill la seguretat dels usuaris i usuàries del servei ferroviari» al municipi de la Costa Daurada.

L'estació de Vila-seca, de nou, sense llum

Durant el passat mes de gener, l'estació de trens de Vila-seca va romandre més de tres dies sense llum, ja que es va espatllar el sistema d'il·luminació de l'estació provocant que, quan no hi havia llum solar, l'espai estigués totalment a les fosques, essent un perill pels usuaris i usuàries del servei. 

L'estació de Vila-seca no té llum  | Google Maps

 

En aquesta ocasió, de nou, el grup municipal de Vila-seca En Comú ha sol·licitat a Adif que, amb la màxima celeritat possible, es posi una «solució duradora» a aquest «disbarat».

La situació en què es troba l'estació de Vila-seca, és perillosa per les persones que vulguin utilitzar el servei, ja que podrien caure per les escales del pas subterrani que hi ha, o altres fets pitjors.


Comentaris