Èxit de la III Ruta de Tapes de l'Hospitalet de l'Infant, amb més de 3.000 tapes servides

La creació del restaurant El Solomillo ha estat el plat més ben valorat d'enguany

L’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Lors (ARH) ha fet un balanç més que positiu de la tercera Ruta de Tapes, organitzada per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la regidoria de Turisme. La iniciativa gastronòmica, que es va celebrar entre el 30 de setembre i el 9 de desembre de 2018, va servir unes 3.500 tapes en els deu establiments participants, segons ha explicat el president de l’entitat, Jordi Orriols.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El responsable d’aquest projecte gastronòmic, que enguany ha arribat a la seva tercera edició, ha destacat que «els primers dies i els últims van ser els més forts» i que, en general, els clients van rebre la iniciativa «amb moltes ganes». Orriols també ha explicat que la ruta va atreure «veïns del municipi i també d’altres poblacions com, per exemple, de Reus i de Cambrils, que van destacar l’alt nivell de qualitat dels plats».

La regidora de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el president de l’ARH, per la seva part, han afirmat que la Ruta de Tapes comença «a consolidar-se i a ser coneguda per la gent de fora» i, alhora, coincideixen a destacar que l’esdeveniment suposa «un atractiu afegit per al municipi, que contribueix a promoure l’activitat econòmica en una època de l’any en què no hi ha tanta afluència de gent».

«Menja i Guanya!», una campanya d'hivern

Ara, la campanya promocional «Menja i Guanya!», impulsada des de la regidoria de Turisme, buscarà, precisament, el mateix objectiu, amb una aposta que vol incentivar el consum als bars i restaurants del municipi durant els mesos de febrer, març i abril, segons han avançat fonts municipals.

'Bacallà Solomillo' ha estat la tapa més ben valorada

Enguany, la tapa més valorada de la III Ruta de Tapes de l’Hospitalet de l’Infant ha estat l’anomenada ‘Bacallà Solomillo’, del restaurant El Solomillo, una creació consistent en bacallà confitat amb crema de mostassa i ceba caramel·litzada. Els responsables de l’establiment, amb aquest guardó, han aconseguit un sopar gurmet per a dues persones. El segon lloc del concurs, amb només tres punts menys, l’ha ocupat la tapa del bar La Strega i, en tercera posició, el plat del bar restaurant D’Tapas.