Un home, ferit després d'una baralla a Salou

Els fets s'han produït la matinada d'aquest diumenge, 18 d'agost
Els fets s'han produït poc després de la una de la matinada a Salou. | TarragonaDigital.com

 

La matinada d'aquest diumenge, dia 18 d'agost, s'ha saldat amb una sonada baralla a Salou. Poc després de la una de la matinada, es produïa una discussió entre un grup de persones a l'avinguda de Carles Buïgas, una de les vies més concorregudes de la ciutat, especialment enmig de la temporada d'estiu, com és el cas.

 

Ferit un home enmig d'una baralla que ha tingut lloc a Salou

Bars, restaurants i locals d'oci nocturn omplen un carrer que, a primera hora de la matinada d'aquest diumenge, es trobava absolutament ple de gent. Per causes que es desconeixen, un grup de quatre persones s'han embrancat en una discussió que ha acabat de la pitjor manera. Un dels involucrats en la baralla ha resultat ferit després de ser empès violentament contra el vidre d'un aparador.

 

A causa de l'agressió, ha estat atès per una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques, que l'ha traslladat a l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic lleu. Al lloc dels fets també hi han treballat diverses unitats de la Policia Local de Salou, així com dels Mossos d'Esquadra. 

 

Tres detinguts, de nacionalitat francesa

La policia catalana ha confirmat a aquest mitjà que ha detingut tres persones, totes elles de nacionalitat francesa, per un presumpte delicte de lesions i pels danys causats a l'establiment, on de resultes de l'empenta s'ha trencat l'aparador que ha deixat una persona ferida.

 

L'home ha patit ferides de caràcter lleu. | TarragonaDigital.com