Mont-roig del Camp i Miami Platja acullen la III Festa de la Infància

Tindrà lloc el proper diumenge, 18 novembre, amb diverses activitats familiars i el cinema com a principal protagonista
Mont-roig del Camp i Miami Platja aterren al món del cine en la III Festa de la infància | ReusDiari.cat

 

 

Mont-roig del Camp i Miami platja ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la tercera edició de la Festa de la Infància el pròxim diumenge 18 de novembre; una jornada plena d'activitats per a tota la família, que d'onze del matí a dues del migdia tindrà el món del cinema com a element temàtic de l'edició d'enguany.

 

Estrelles de Hollywood per un dia

D'aquesta manera, els poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja, es convertiran en un plató de cinema on totes les famílies s'ho passaran d'allò més bé; nenes i nens es podran convertir en veritables estrelles, participar en el 'photocall' exclusiu de la festa i participar en els diversos tallers de maquillatge creatiu amb purpurina, fluor i textures i el taller de pintura que decidirà el cartell de l'edició de la Festa de la Infància de l'any que ve.

 

A més a més, els infants tindran a la seva disposició miralls i butaques com els veritables artistes, on es podran disfressar de diversos personatges amb roba i complements per a l'ocasió, així com deixar la seva empremta per la posteritat a la catifa que simularà l'avinguda de les estrelles de Hollywood.

 

Mont-roig del Camp i Miami Platja aterren al món del cine en la III Festa de la infància | ReusDiari.cat

 

Benvinguda als nous mont-rogencs

D'entre els actes de la programació, destaca molt especialment l'acte de benvinguda als nadons que han nascut al municipi entre l'1 de novembre del 2017 i el 31 d'octubre del 2018. Un acte que presidit per l'alcalde, Fran Morancho, se celebrarà a les 11 del matí a Mont-roig i a les 12.30 h a Miami Platja.

 

Tot plegat una oportunitat perquè petits i grans gaudeixin d'una jornada estel·lar que també comptarà amb una zona de jocs gegants i participatius per a tota la família.