El Festival de Curtmetratges de Vila-seca arriba a la seva quarta edició amb prop de 1.000 obres presentades

El certamen arrencarà el cap de setmana del 23 i 24 de novembre
Imatge d'arxiu de l'anterior edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca | ACN

 

El Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-seca escalfa motors per a la seva quarta edició. El certamen arrencarà el cap de setmana del 23 i 24 de novembre amb In Situ, un concurs en el qual s’haurà d’enregistrar un curtmetratge de no més de 3 minuts de durada fent servir els carrers de Vila-seca com a plató i uns elements sorpresa que es coneixeran en començar el concurs.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Després d'un llarg procés de selecció, de les 942 obres presentades, a la secció oficial es projectaran 41 curtmetratges, 33 de ficció i 8 d’animació. Onze dels curtmetratges seleccionats per l’organització formen part també dels 15 curts que ha preseleccionat l’Acadèmia del Cinema Espanyol per tal d’escollir els 5 finalistes a la gala dels premis Goya 2020.

 

Cinema pels més petits

Del 25 al 27 de novembre es faran projeccions matinals de curtmetratges d’animació per a grups escolars a la mateixa sala Alcalde Josep Malapeira, amb la voluntat d'apropar el cinema als més petits. A la mateixa sala a partir de les set de la tarda es realitzaran projeccions de curtmetratges de ficció per al públic adult.

 

El dia 25 de novembre, amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, es projectaran curtmetratges d’aquesta temàtica.

 

Els dies 29 i 30 de novembre es projectaran els curtmetratges de la secció oficial i el dia 1 de desembre se celebrarà la Gala de lliurament de premis a les 11:30 del matí a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Més notícies de la categoria Costa Daurada