ALERTA

S'eleven a 15 els morts per coronavirus de la residència Ballús de Valls

La proposta dels organitzadors del Festival Ràbia de Cambrils per passar aquests dies de confinament

Aquesta setmana han engegat un concurs de vídeos a través de les xarxes socials

No hi ha dubte que el confinament ha desfermat la creativitat de tothom aquests primers dies sense poder sortir al carrer. A Cambrils, els organitzadors del Festival Ràbia han llençat una innovadora proposta a través de les xarxes socials per amenitzar aquests dies de confinament per culpa del coronavirus. Seguint l'estil del festival, l'organització convida a participar en un concurs de micro-curts a través dels 'stories' de Facebook o Instagram. L'únic requisit és fer un vídeo expressant de qualsevol manera la ràbia que provoca aquesta situació de confinament.

 

 

Premis als dos millors vídeos que expressin la ràbia que provoca el confinament

El concurs està obert a tots els participants i només cal pujar un vídeo, de 15 segons de durada màxima, amb l'etiqueta #Rabiafestival i etiquetar el perfil del festival a Instagram o Facebook en la publicació. El termini per fer-ho romandrà obert fins que duri el confinament.

 

D'aquesta manera, quan acabi el tancament a casa obligat, els organitzadors valoraran totes les propostes rebudes i lliuraran un premi als dos millors vídeos. El primer premi consisteix en un any de subscripció a la plataforma Filmin i el segon en una ampolla de 'bactericida' Larios i un rotllo de paper de vàter, un dels productes més cotitzats des que esclatés aquesta crisi sanitària.

 

Amb dues edicions a l'esquena, els organitzadors van anunciar fa un mes que aquest 2020 també hi haurà festival. Tot i que encara no hi ha data fixada, els dos primers anys el certamen es va celebrar durant el mes d'abril.

Més notícies de la categoria Costa Daurada