La Fira Marítima Costa Daurada suma una elevada xifra de participació en la seva 12a edició

Durant tres dies s'han oferit nombroses activitats en el marc de la Fira celebrada a Cambrils
La Fira Marítima Costa Daurada celebra xifres exitoses de participants | Pau Fortuny

La Fira Marítima Costa Daurada ha celebrat aquest cap de setmana la seva 12a edició. Les jornades han conclòs amb unes elevades xifres de participació, les quals superen les dels darrers anys a les diverses activitats i demostracions programades. Així doncs, un any més, la Fira es continua consolidant com a referent en el sector nàutic al municipi de Cambrils.

 

Cal destacar, també, la gran afluència de relacions establertes entre els expositors i clients, els quals realitzen futurs acords comercials. «Les fires solen ser un primer contacte entre clients i expositors per dies després, tancar un acord comercial» va comentar el president del Club Nàutic Cambrils (CNCB), Ramon Vallverdú. Tret d'haver de realitzar algunes petites modificacions en el programa a causa de les dificultats meteorològiques dels primers dies de la Fira, els visitants van poder gaudir de nombroses d'activitats.

 

Les activitats més populars de la Fira Marítima Costa Daurada

La presentació del vehicle elèctric Audi E-Tron; la xerrada de Pesca Sostenible realitzada per Mario Vizcarro, secretari de la Federació Catalana de Confraries de Pescadors; i les presentacions de la Regata Carla i el Projecte de Vela Accessible van ser les activitats amb major acollida de les jornades. Cal destacar, també, la Travessia del Port, la qual va reunir a una cinquantena de nedadors del Club Nàutic Cambrils, que van oferir una exhibició de natació. 

 

Les visites a l'interior de l'helicòpter de Salvament Marítim també han acollit grans xifres de participació, les quals han permès conèixer i apropar a tota la ciutadania aspectes claus del món marítim. D'altra banda, el CNCB va oferir un Menú Especial de la Fira, el qual oferia a tots els comensals una proposta culinària exclusiva i pròpia del territori mediterrani. Aquesta, va tenir una gran acollida entre els visitants, els quals no van dubtar en tastar les diverses propostes.

 

Després de tres dies carregats d'emocions, els esforços del CNCB i del Comitè Organitzador de la Fira Marítima se centren ja en la preparació de la 13a edició de la Fira, la qual pretén oferir una programació encara més innovadora pel 2020.

 

GALERIA DE FOTOS: Les imatges de la Fira Marítima de Cambrils, per Àngel Ullate

 

"ATENCIÓ: Dos ferits en un accident a la T-312 a Cambrils" "CAMBRILS: Klein presenta la nova llista de l'NMC"