Demanen set anys i mig de presó per vendre cocaïna i haixix a un home amb discapacitat

La droga, combinada amb la medicació habitual de la víctima, li va provocar una greu intoxicació
La Fiscalia de Tarragona demana set anys i mig de presó per a l'acusat   | ACN

 

La Fiscalia Provincial de Tarragona demana set anys i mig de presó per a un home acusat subministrar haixix i cocaïna a una persona amb discapacitat psíquica a canvi d’un rellotge i diners en efectiu.

 

Segons el Diari de Tarragona, els fets van passar al bar d’un hotel de Cambrils, on un grup de joves amb discapacitat d’un centre de salut mental hi feien unes colònies.

 

Li facilita la droga a canvi d'un rellotge i deu euros en efectiu

L’acusat, presumptament, va cridar l’atenció de l’home, de 46 anys —amb trastorns de personalitat i depenent de medicaments sedants hipnòtics— i li va brindar cocaïna i diversos porros, a canvi del rellotge i deu euros en efectiu.

 

Després de consumir la droga, que va reaccionar amb la seva medicació habitual, la víctima va patir una greu intoxicació, per la qual va haver d’estar-se a l’hospital, en observació, i ben bé una setmana.

 

Tal com informa el Diari, el pacient va necessitar monitoratge de les seves constants vitals durant 24 hores i els estudis toxicològics, efectivament, van donar positiu en cànnabis i cocaïna.   

 

La investigació dels Mossos d'Esquadra permet trobar l'acusat

El germà de la víctima, que n’és el tutor legal, va presentar la denúncia el passat 19 d’abril i els Mossos d’Esquadra, a través d’una investigació, van poder localitzar l’acusat, per qui la fiscalia exigeix set anys i mig de presó.

 

Imatge de la droga intervinguda, a l'aparcament de la comissaria dels Mossos a Campclar, Tarragona | TarragonaDigital

 

Intercepten dues tones d'haixix i marihuana al Baix Penedès

Tal com va avançar TarragonaDigital ahir dimecres, 24 d'octubre, els Mossos d'Esquadra van intervenir gairebé 2.000 quilos d'haixix i marihuana a l'N-340, al Baix Penedès. La droga, concretament, va ser trobada a l'interior d'un camió que circulava per aquesta via en sentit nord.

 

Segons les primeres informacions, el valor de les substàncies decomissades podria superar els cinc milions d'euros.