Busquen voluntaris a Cambrils per entrar a formar part de la Xarxa de Rescat de fauna marina

La Fundaci贸 per a la Conservaci贸 i Recuperaci贸 d'Animals Marins (CRAM) organitza una sessi贸 formativa el pr貌xim divendres, 15 de novembre, al Centre Cultural
Imatge d'un grup de voluntaris de la Fundaci贸 CRAM amb una tortuga rescatada. | CRAM

 

La Fundaci贸 per a la Conservaci贸 i Recuperaci贸 d'Animals Marins (CRAM) busca voluntaris i volunt脿ries a la Costa Daurada. Membres de l'entitat mediambiental es despla莽aran a Cambrils el pr貌xim divendres, 15 de novembre, per tal de realitzar una sessi贸 de formaci贸 en rescat de fauna marina. La formaci贸 est脿 oberta al p煤blic en general, es far脿 al Centre Cultural del carrer Sant Pl脿cid i durar脿 unes dues hores, de 10 a 12 hores.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

L'objectiu de la Fundaci贸 CRAM 茅s captar persones volunt脿ries perqu猫 entrin a formar part de la Xarxa de Rescat de fauna marina i es converteixin en col路laboradors de l'entitat al litoral de Cambrils i el seu entorn. El CRAM necessita gent formada per ajudar en casos com ara encallaments d'animals marins a la platja o captures accidentals que es puguin produir. La proximitat amb el lloc 茅s primordial per poder intervenir amb coneixement fins a l'arribada dels especialistes del centre. Per tal de participar en la formaci贸, nom茅s cal ser major d'edat.

 

Amb una traject貌ria de m茅s de vint anys, la Fundaci贸 CRAM 茅s una entitat sense 脿nim de lucre que treballa per la protecci贸 del medi mar铆 i de les esp猫cies que l'habiten. El CRAM disposa d'un centre de recuperaci贸 punter al Prat de Llobregat i actua en el rescat i protecci贸 de fauna marina, la investigaci贸 i conservaci贸 d'esp猫cies i ecosistemes marins, i la sensibilitzaci贸 de la societat vers la vida marina.

 

Entre altres, el CRAM va desenvolupar entre 2017 i 2018 un projecte europeu de sensibilitzaci贸 pesquera i recuperaci贸 de tortugues marines a la zona de Delta de l'Ebre. A m茅s, tamb茅 茅s responsable d'un projecte per a la protecci贸 de nius i cries de tortuga babaua a la Mediterr脿nia occidental. L'any passat, la platja de l'Ardiaca de Cambrils va viure diversos episodis d'eclosi贸 d'ous de tortugues babaues.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris