PortAventura completament buit

Ambient fantasmagòric a PortAventura coincidint amb l'inici del curs escolar

Aquest cap de setmana començarà 'Halloween' al parc d'atraccions

La situació actual de la Covid, l'inici del curs escolar català combinat amb la poca afluència turística que hi ha hagut enguany, ha deixat unes imatges, segurament, històriques a PortAventura. Ni una ànima circulava pel recinte del parc d'atraccions i no hi havia les llargues cues típiques en les atraccions on s'aglomera més gent.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Un usuari de Twitter ha estat el responsable de fotografiar l'aspecte de PortAventura aquest 14 de setembre de 2020. A les portes de la campanya de Halloween, que comença el pròxim dissabte 19 de setembre i s'allargarà fins al 15 de novembre, les instal·lacions del parc d'atraccions han començat a veure's ambientades d'aquesta sensació fantasmagòrica.

Les atraccions que normalment presenten als volts d'una hora d'espera per poder gaudir d'elles —Shambhala, Dragon Khan, Hurakan Condor, Furius Baco, entre altres— estaven sense ningú  a la cua d'entrada i, els més afortunats que han anat fins a PortAventura, han pogut pujar de seguit a totes elles. 

A més, s'han començat a tancar els establiments on es poden comprar les fotografies, a excepció de les que hi ha a tocar del Furius Baco i el Silver River Flume. D'altra banda, el mateix usuari apunta que s'ha hagut d'habilitar una sortida alternativa a l'Hurakan Condor, per poder sortir de l'atracció sense passar per la botiga.