Treballs al barri de la Salut de Salou per inundacions

Aproven el finançament per executar l'obra de desviament i canalització del barranc de Barenys de Salou

L'ACA invertirà 4 MEUR en les expropiacions i 10 MEUR en els treballs per evitar inundacions al barri de la Salut

El Govern  ha aprovat el finançament per executar l'obra de desviament i canalització del barranc de Barenys de Salou, amb la qual es posarà fi als històrics problemes d'inundacions que pateix el barri de la Salut. Segons informa l'Ajuntament, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) destinarà 4 MEUR a les expropiacions i 10 MEUR a l'obra d'endegament i canalització del barranc. El consistori assenyala que, en concret, el Govern ha aprovat la incorporació de romanents de crèdit per atendre les despeses derivades de l'execució de les obres.

L'alcalde, Pere Granados, se n'ha mostrat satisfet perquè el projecte ha trobat «moltes dificultats» però, finalment, «el Departament de Territori i Sostenibilitat, amb el seu conseller al capdavant, ha aconseguit que el Govern aprovi aquest sistema de finançament».

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El batlle salouenc s'ha mostrat confiat que les expropiacions  i els treballs puguin començar ben aviat. «És una obra del tot necessària, una urgència i una emergència pel nostre municipi, però també pel propi país, per Catalunya», ha afirmat Granados.