GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'alcaldable socialista per Cambrils presentarà programa de la mà del tertulià Gonzalo Bernardos

Ana López, que aspira a l'alcaldia cambrilenca per segona vegada, estarà acompanyada, també, per la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados
A l'esquerra de la imatge, Ana López, alcaldable socialista, durant la vaga feminista de l'any passat. | Facebook/Ana López

 

L'alcaldable socialista per Cambrils, Ana López, i actual segona tinent d'alcalde d'aquest municipi de la Costa Daurada, presentarà públicament les seves «propostes per a millorar Cambrils». L'acte en el qual explicarà les bases del seu programa electoral està previst pel dissabte, 23 de març, a Cambrils, i comptarà amb la presència, del conegut tertulià unionista, Gonzalo Bernardos, i la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados. 

 

 

López ha sigut, durant el mandat municipal 2015-2019, segona tinent d'alcalde del govern municipal, i membre d'un tripartit, (ERC-PDeCAT-PSC), que ha governat durant aquests quatre anys. Ana López va ser triada, a meitats del passat mes de desembre, en una assemblea local dels socialistes cambrilencs, com alcaldable del PSC. Es tracta de la segona vegada que López liderarà la llista del PSC a les eleccions municipals. 

 

La presència de Bernardos, un rostre mediàtic posicionat molt clarament en contra de l'independentisme català, en un acte del PSC cambrilenc d'aquest nivell, la presentació del programa de l'alcaldable, sorprèn partint de la base que Ana López ha donat suport durant tot el mandat a l'alcaldia més important d'Esquerra a l'àrea metropolitana de Tarragona: Cambrils. 

 

Bernardos, en contra de pactar amb els independentistes

El també professor d'Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona és un usuari molt actiu de les xarxes socials, com ara 'Tuiter'. Aquí ha recollit, en diferents ocasions, posicionaments d'associacions com Societat Civil Catalana, o d'altres manifestacions, de caràcter personal, on se situa clarament en contra de pactar amb els independentistes.

 

L'any 2015, durant la darrera campanya electoral, Ana López ja va compartir un acte de partit de la mà de Gonzalo Bernardos. Posteriorment, López va apuntalar un govern clarament independentista.

 

També et pot interessar: