Un gos ataca i fereix una dona a Cambrils

El fill de la víctima afirma que l'animal passeja sense collar ni corretja i que, al barri, tothom sap qui n'és el propietari
Imatge de l'espatlla de la víctima, després de l'atac del gos | Cedida

 

 

Ahir dimecres, 14 de novembre, un gos va agredir una dona ben a prop del tanatori de Cambrils, a la comarca del Baix Camp. El fill de la víctima, que ha parlat amb TarragonaDigital, ha explicat que es tracta d’un gos marró, conegut a la zona, i que en una altra ocasió ja va mossegar la cama d’un nen.

 

La dona, arran de l’atac, va resultar ferida a l’espatlla i va poder ser atesa pel seu metge, que va emetre un comunicat mèdic de l’agressió.

 

El gos no du collar i es passeja sense corretja per Cambrils

El fill de la víctima, que va denunciar els fets a la Policia Local de Cambrils, ha explicat que el gos no du collar i passeja sense corretja, tot perseguint gossos més petits. El testimoni, a més, afirma que al barri tothom sap qui n’és el propietari i que en altres episodis i atacs, quan ha arribat la policia, l’home s’ha desentès de l’animal.

 

L'home denuncia el lent accionar de la Patrulla Verda

Ahir al matí, arran de l’agressió del gos a la seva mare, la Policia Local de Cambrils va explicar al denunciant que la Patrulla Verda el trucaria de seguida i es faria càrrec de la situació tot i que, ja a la nit, des del cos cambrilenc encara no s’hi havien comunicat. L’home, arran d'aquests fets, ha volgut denunciar públicament la lentitud de l’acció policial i la falta de mesures per tal d’evitar que es repeteixin aquest tipus de situacions.

 

«Em van dir que trucarien de seguida», ha explicat, «la meva mare té el comunicat mèdic de l’agressió, el gos segueix lliure i el propietari no se’n fa càrrec», ha afegit el testimoni. «Si aquest gos ha fet mal a diverses persones i a d’altres gossos, per què no se l’endú la policia? Jo creia que si un animal va sense lligar i és un perill s’actua ràpidament, però com sempre no és així», ha manifestat l’home, que no ha volgut revelar la seva identitat.