Uns turistes francesos fan una crida a la ciutadania de Cambrils per trobar la seva gossa

L'Anita és una gossa 'border collie' que va fugir del càmping La Llosa espantada per la pirotècnia

Amb l'arribada de l'estiu i sobretot per Sant Joan també arriben els petards i els animals són qui ho passen pitjor. L'Anita, una gosseta de raça 'border collie' blanca i negra, es va escapar espantada pel so de la pirotècnia al càmping La Llossa de Cambrils. L'Anita és propietat d'uns turistes francesos, que es troben allotjats en aquest càmping de la Costa Daurada, i que ara busquen desesperadament la seva gossa. 

 

El cartell de cerca que han penjat en diferents punts els propietaris francesos de l'Anita | Cedida

 

Una gossa francesa perduda per Cambrils

La parella de turistes francesos han fet una crida a la ciutadania perquè els ajudin a buscar a l'Anita. Segons comenten a les xarxes socials, l'Anita no és una gossa perillosa i es deixa agafar amb facilitat, porta el xip identificador però està en francès. A les xarxes socials també expliquen que la gossa es va perdre divendres dia 14 de juny.

 

L'Anita va fugir espantada per la pirotècnia

Els seus propietaris han posat cartells amb una foto de la gossa i el contacte d'ells per la zona. Els hi han comunicat que l'última vegada que la van veure va ser el passat diumenge per la zona de l'estació de tren de Cambrils. La parella de francesos detalla als cartells de cerca que ofereixen recompensa per aquella persona que trobi a la gossa o que sàpiga alguna cosa d'ella.

 

Volen organitzar un grup de cerca

En aquesta línia els propietaris de la gossa volen organitzar un grup de cerca per trobar a l'Anita, ja que els turistes han de marxar en pocs dies a França i volen trobar a la gossa. Per aquest motiu demanen que qui sàpiga alguna cosa de l'Anita que es posi en contacte amb la Policia Local de Cambrils a través del telèfon, 977 79 45 66 o al número +33 7 68 05 13 66, que són els propietaris francesos.

 

També et pot interessar: