Uns turistes francesos fan una crida a la ciutadania de Cambrils per trobar la seva gossa

L'Anita és una gossa 'border collie' que va fugir del càmping La Llosa espantada per la pirotècnia

Amb l'arribada de l'estiu i sobretot per Sant Joan tamb√© arriben els petards i els animals s√≥n qui ho passen pitjor. L'Anita, una gosseta de ra√ßa 'border collie' blanca i negra, es va escapar espantada pel so de la pirot√®cnia al c√†mping La Llossa de Cambrils. L'Anita √©s propietat d'uns turistes francesos, que es troben allotjats en aquest c√†mping de la Costa Daurada, i que ara busquen desesperadament la seva gossa. 

 

El cartell de cerca que han penjat en diferents punts els propietaris francesos de l'Anita | Cedida

 

Una gossa francesa perduda per Cambrils

La parella de turistes francesos han fet una crida a la ciutadania perqu√® els ajudin a buscar a l'Anita. Segons comenten a les xarxes socials, l'Anita no √©s una gossa perillosa i es deixa agafar amb facilitat, porta el xip identificador per√≤ est√† en franc√®s. A les xarxes socials tamb√© expliquen que la gossa es va perdre divendres dia 14 de juny.

 

L'Anita va fugir espantada per la pirot√®cnia

Els seus propietaris han posat cartells amb una foto de la gossa i el contacte d'ells per la zona. Els hi han comunicat que l'√ļltima vegada que la van veure va ser el passat diumenge per la zona de l'estaci√≥ de tren de Cambrils. La parella de francesos detalla als cartells de cerca que ofereixen recompensa per aquella persona que trobi a la gossa o que s√†piga alguna cosa d'ella.

 

Volen organitzar un grup de cerca

En aquesta l√≠nia els propietaris de la gossa volen organitzar un grup de cerca per trobar a l'Anita, ja que els turistes han de marxar en pocs dies a Fran√ßa i volen trobar a la gossa. Per aquest motiu demanen que qui s√†piga alguna cosa de l'Anita que es posi en contacte amb la Policia Local de Cambrils a trav√©s del tel√®fon, 977 79 45 66 o al n√ļmero +33 7 68 05 13 66, que s√≥n els propietaris francesos.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!