Granados vol una llista «transversal» i «amb Salou com a únic objectiu»

L'actual alcalde salouenc convida altres formacions a sumar-s'hi «sempre pensant exclusivament en el municipi»

Salou, Salou i Salou: aquest podria ser el resum principal de la idea de candidatura que el seu alcalde, Pere Granados, ha llençat aquest dimecres, 6 de febrer. Recentment escollit per la FUPS per tornar a ser alcaldable de la capital de la Costa Daurada, Granados ha optat per presentar les  línies principals d'una candidatura que vol «transversal i integradora», però que per sobre de tot es vol «desmarcar» de la política nacional.

Salou, l'únic objectiu per a Granados

«Els partits o les persones que vulguin sumar-se al nostre projecte ho ha de fer per Salou, i no pas per fer política supramunicipal», ha repetit Granados amb unes o altres paraules. Al capdavall, l'alcalde de Salou ha obert les portes a la seva candidatura independent.

«Volem una candidatura purament salouenca», «no ens interessa la política que va més enllà del municipi», «Salou ha de ser l'únic objectiu»; han estat les frases de Granados per exposar el seu eix fonamental de precampanya: mantenir-se, tant com sigui possible, al marge de debats ideològics i aixecar la bandera del municipalisme.

Granados treu pit de la carta de l'estabilitat

Més enllà de llençar aquest missatge, l'alcalde salouenc i candidat de FUPS no ha revelat cap dels noms que l'acompanyarà en la candidatura, ni els possibles partits que podrien sumar-s'hi. Sí que ha admès que es troben immersos en una «ronda de contactes» amb altres formacions interessades a compartir candidatura amb FUPS, sense concretar quines.

«Tenim projecte de ciutat, ho hem demostrat, i som els únics que podem garantir l'estabilitat a Salou, que és l'ingredient imprescindible per seguir generant progrés», ha exposat Granados. «Estem en la fase de conformar el nostre equip, que serà de màxima representació de la societat de Salou, amb una llista molt transversal», ha dit, i ha avançat que els noms que l'acompanyaran seran desvelats en les pròximes setmanes.

També et pot interessar

Salou reprèn la seva Festa Major d'Hivern, que culminarà dissabte amb el Cós Blanc

Ordre de cerca i detenció per a l'acusat de matar una dona a Salou el 2016