Dos joves beguts es barallen amb l'interventor d'un tren de l'R16 a Salou

Els homes, a més, no tindrien el bitllet per poder viatjar amb el tren
Estació Tren Salou | Miguel Cabrerizo

 

El tren de la línia R16, que va de Cambrils fins a Barcelona, està aturat a l'estació de Salou, per una baralla entre dos joves beguts i l'interventor del tren, tal com han apuntat algunes persones a les xarxes socials. A més, segons les informacions que ha donat Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, han rebut l'avís d'Adif i un dels motius de l'aturada del tren seria que aquests individus no disposarien del bitllet corresponent per poder viatjar amb el comboi, que es dirigeix en direcció a la Ciutat Comtal.

 

Per solucionar el problema, el tren ha quedat parat a l'estació de Salou, a l'espera de les forces d'ordre públic i, així, solucionar aquests actes incívics que hi ha, mitjançant els agents.

 

El tren ha quedat aturat a Salou per les accions incíviques dels individus

El tren que sortia des de Cambrils a les 11.52 hores, el qual tenia arribada a l'Estació de França a les 13.53, ha quedat aturat a Salou. El motiu ha estat el comportament incívic de dos homes, els quals anaven beguts i han començat a increpar els passatgers que hi havia dins el tren. A més, segons ha informat Mossos a aquest mitjà, l'avís que ha donat Adif ha estat perquè els individus no portaven el bitllet corresponent per pujar-hi.

 

Mitja hora de retard a causa d'aquest incident

L'incident que ha passat aquest matí al tren de la línia R16, el qual ha provocat que quedés aturat a l'estació de Salou, fa que circuli amb una demora de 30 minuts. En aquest sentit, el tren que havia d'arribar a l'Estació de França, quan falten pocs minuts per a les dues en punt del migdia, farà que arribi passat un quart de tres.

 

"AGENDA: La Festa Major de Cambrils torna carregada de foc, música i tradició" "Arrenca l'estudi per crear un pla de millora de les platges de Salou"