EN DIRECTE

Petita treva del temporal Glòria, amb pluja sostinguda però menys abundant

EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Denuncien per xarxes un home que es masturba a l'aire lliure a la riera de Maspujols, a Cambrils

Els fets van tenir lloc el passat dimecres 10 de juliol | L'home va ser descobert per una noia que es trobava al lloc
Els fets van tenir lloc a la riera de Maspujols a Cambrils, a la zona del pont de fusta | Cedida

 

 

Al terme municipal de Cambrils, el dimecres 10 de juliol a la tarda, una noia va presenciar com un home d'avançada edat es masturbava prop del pont de fusta del final de la riera de Maspujols. La noia que el va veure afirma que l'home es va amagar entre els matolls mentre es tocava les seves parts íntimes. Aquesta zona durant l'estiu està molt freqüentada per infants. 

 

Un home es masturba al pont de fusta de Cambrils

Segons explica la noia a les xarxes socials, en sortir del seu lloc de treball ella es dirigia al pont per veure als ànecs que hi ha al final de la riera de Maspujols, a Cambrils, quan un home d'avançada edat es va abaixar de la seva bicicleta i va començar a observar els ànecs, prop d'ella. Poc després l'home va començar a masturbar-se mentre estava amagat entre els matolls, però visible.

 

L'home que es va masturbar es va amgar entre els matolls del costat de la riera | Cedida
 

 

Posteriorment una dona va escridassar l'home que s'estava tocant les seves parts íntimes i li va demanar que aturés immediatament el que estava fent. Ella i la noia que en un primer moment havia vist l'home tocant-se, van marxar desconcertades i preocupades del lloc on s'estaven produint els fets.

 

Aquesta zona està freqüentada per infants

Tal com manifesta la noia que sortia de treballar i el va veure a les xarxes socials, en aquesta zona normalment hi ha molts infants i sobretot ara a l'estiu. Un fet que pot arribar a ser un perill si es torna a repetir la situació i que preocupa les persones que van per aquella zona. 

 

 

També et pot interessar: