Actualitzen els horaris de la línia de trens de Salou (R17) amb la nova connexió PortAventura-Barcelona

El pròxim 16 de març es recuperarà la connexió ferroviària amb Barcelona amb quatre freqüències al dia

Ja hi ha data perquè Salou recuperi la connexió ferroviària amb Barcelona. Després de gairebé tres mesos de la desaparició de l'antiga estació i de la circulació de trens pel mig de la ciutat, el pròxim diumenge 15 de març sortirà el primer tren des del baixador de PortAventura amb destinació a la capital catalana. Serà, però, a partir del dia 16 quan entraran en funcionament de forma regular les quatre freqüències diàries promeses per la Generalitat fa uns dies.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els horaris dels quatre nous trens que enllaçaran cada dia PortAventura amb Barcelona

Renfe ha publicat els horaris dels nous combois que enllaçaran la capital de la Costa Daurada amb Barcelona a partir del dilluns 16 de març —el dia 15 està programat el primer tren des de PortAventura a Barcelona a les 18.15 hores—. En total seran quatre trens en cada sentit. Des de PortAventura sortiran a les 9.58, 14.20. 18.15 i 22.15 i en direcció contrària estan programats a les 8.30, 12.30, 16.30 i 20.30, des de l'Estació de Sants. El trajecte tindrà una durada d'entre 1.20 i 1.33 hores i el cost del bitllet serà de 8.80 euros.

 

Cal recordar que, amb la nova configuració ferroviària del Camp de Tarragona a causa de l'entrada en servei de la variant del Corredor Mediterrani, Salou s'havia quedat sense trens directes cap a Barcelona. La nova línia de Rodalies R17 es va concebre com un tren llançadora per connectar Salou amb Tarragona, però després de quasi tres mesos en servei, la demanda d'aquesta línia es troba sota mínims. Ara, els usuaris ja podran completar el trajecte fins a Barcelona sense haver de fer transbord a l'Estació de Tarragona.

 

D'altra banda, la previsió és que aquests quatre trens que ara es recuperen amb Barcelona es vagin incrementant en temporada alta i que es posin a disposició dels viatgers de Salou més freqüències els caps de setmana que el parc d'atraccions obre portes.

"🔴 ATENCIÓ: Nou pas endavant de Hard Rock per instal·lar-se a Vila-seca i Salou" "🔴 Una exposició ensenya a combatre les addiccions a l'Hospitalet de l'Infant"