L'Hospitalet de l'Infant acull la 8a Fira 'Fruits de la terra'

Tindrà lloc divendres i dissabte, 5 i 6 de juliol, i donarà a conèixer els productes locals i turístics de les Terres de Mestral
L'Hospitalet de l'Infant acull la 8a Fira 'Fruits de la terra' | MIDIT

La Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) organitza un any més la Fira 'Fruits de la terra', una mostra gastronòmica per donar a conèixer el producte local, la cuina i la clotxa de les Terres de Mestral.

D'aquesta manera, divendres i dissabte, 5 i 6 de juliol, de dos quarts de vuit del vespre a una de la matinada, la plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant comptarà amb nombroses parades destinades a la promoció, la venda i els tastos dels productes locals, amb elaboracions de tapes i plats característics de la zona; on la clotxa de les Terres de Mestral i les seves variants, serà una de les grans protagonistes de la jornada.

Vi, música en viu i sortejos

Endemés, el públic podrà tastar vins de la zona, gaudir música en viu a càrrec dels grups Sing Swing Company, The  Soulman Quartet, Reus Big Band i Stromboli Jazz Band) i prendre part en el sorteig de diverses experiències per descobrir el territori.

En la vuitena edició dels 'Fruits de la terra', la MIDIT vol atraure el màxim de visitants possible, amb la voluntat de seguir impulsant els productes locals i l'interès turístic de la zona. La fira comptarà amb una dotzena d’establiments de restauració i cellers del territori, a més de les oficines de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip.

Tota la informació i el programa de la 8a edició de la Fira 'Fruits de la terra' es pot trobar a la pàgina web de les Terres de Mestral.

"Salou obre les portes de la zona esportiva i el club infantil aquest estiu⚽" "❗El nou govern de l'Ajuntament de Vila-seca reparteix les regidories"