Imatge dels efectes del fort temporal Glòria a la costa catalana

L'Hospitalet de l'Infant organitza una jornada de voluntariat per netejar la platja després del temporal

S'ha convocat a la ciutadania per netejar la platja, el pròxim 9 de febrer a les 10 del matí

Després del temporal Glòria, en què moltes poblacions de la Costa Daurada catalana han patit destrosses a les seves platges, molts ajuntaments i associacions municipals han iniciat accions als respectius municipis, per recuperar l'estat del litoral. És el cas de Tarragona, en què l'acció va començar el mes passat, amb una acció conjunta de l'ajuntament i entitats ecologistes com Salvem la Platja Llarga, Gata o Greenpeace.

A Altafulla, les accions s'estan duent a terme a través de l'Ajuntament i l'Associació Mediambiental La Sínia, en què a banda de renaturalitzar la platja, es treballa per implantar un model de gestió més eficient. A Cambrils també es va fer una crida per netejar les platges, impulsat pel Servei d’Atenció Diürna de Cambrils.

L'Hospitalet també vol netejar el seu litoral

És ara l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, juntament amb l'Associació familiar La Tribu, qui fa una convocatòria de voluntariat per netejar la Platja de la Punta del Riu de l’Hospitalet de l’Infant, una de les platges també va patir afectacions pel temporal.

L'activitat ha estat organitzada per l'Associació familiar La Tribu amb col·laboració de l'ajuntament. La Tribu és una associació que neix amb la voluntat de crear un grup de reforç entre famílies per la criança i educació dels nens i nenes, desenvolupant activitats en família, pensades pels més petits.

Aquesta acció de neteja serà el diumenge dia 9 de febrer a les 10 del matí i durarà dues hores aproximadament. Des de l'organització han detallat que està oberta a tothom, i que el punt de trobada és el costat del pont de fusta de la platja del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.


Comentaris