L'Hospitalet de l'Infant acollirà la Setmana Catalana de Vela

La prova se celebrarà el 8 i 9 de setembre i hi participaran unes 300 embarcacions

L'Hospitalet de l'Infant serà la seu de la 31a edició de la Setmana Catalana de Vela-Gran Premi de la Generalitat de Catalunya. La prova, que se celebrarà els dies 8 i 9 de setembre, és la regata de la Federació Catalana de Vela més important de l'any. En aquesta edició s'hi aplegaran més de 300 embarcacions i clubs de Catalunya i País Valencià. La inscripció és oberta fins al 7 de setembre i es pot fer a aquest lloc web.

Es disputaran més de quinze proves a la Setmana Catalana de Vela

En la competició, hi participaran més d'una quinzena de classes: Optimist G1, G2 i G3 (Nivell 3); Làser 4.7 (Nivell 2); Làser Radial (Nivell 2); Làser Standard (Nivell 2); Snipe (Nivell 3); 420 (Nivell 2), Windsurf Techno 293 (Nivell 2); Windsurf Techno Plus; Windsurf Raceboard (Nivell 2); Windsurf RS:X (Nivell 2); Windsurf Divisió 2 (Nivell 3); Vela adaptada 2.4 (Nivell 3); Creuer (Nivell 3); Finn (Nivell 2); Patí de Vela (Nivell 3); Europa (Nivell 3) i Catamarà (Nivell 3).

El Conveni per a la celebració de la Setmana Catalana de Vela estipula que el Club Nàutic organitza la prova

El conveni signat per a la realització de l'esdeveniment especifica que el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs organitzarà la prova —que és propietat de la Federació Catalana de Vela—. El Club Nàutic es va comprometre a l'organització de la infraestructura i els mitjans de la seu; a facilitar la instal·lació portuària; a la gestió, execució del pressupost de la regata i al bon funcionament de les àrees de mar i terra. L'Ajuntament, per la seva banda, es va comprometre a aportar 10.000 euros al club per ajudar a finançar l'esdeveniment i a donar suport material i tècnic a l'organització. La prova també compatrà amb el suport dels principals organismes i entitats esportives.

El conveni de col·laboració es va signar el 25 de juliol a la seu del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, a Esplugues de Llobregat. Ho van fer Gerard Figueras, secretari general de l'Esport; Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela); Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant; Lluís Coll, president del CN Hospitalet-Vandellòs; Cristina Borràs, regidora d'Esports de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant; Joan Plana, representant territorial de l'Esport a Tarragona, i Sergi Cadenas,delegat territorial de Tarragona i vicepresident de la Federació.


Comentaris