Imatge de l'hotel PortAventura

L'hotel PortAventura reobre portes en plena etapa d'incertesa

Així mateix, el parc també obrirà l'hotel Colorado Creek

En aquest estiu pandèmic, ple d'incerteses, el parc d'atraccions de la Costa Daurada, PortAventura, pot anunciar una bona notícia. Quan encara no fa 10 dies que es va conèixer que el parc reduïa el seu horari d'obertura per manca de visitants, aquest divendres, 7 d'agost, s'ha fet públic que l'hotel PortAventura, un dels principals establiments del parc, reobre les portes. De fet, a la pàgina web de l'hotel ja es poden fer reserves. A banda, també es poden fer reserves a l'hotel Colorado Creek, a partir del 20 d'agost.

Ara bé, tot i aquesta novetat, el cert és que la sensació que hi ha entre una part de la plantilla és que les decisions de la direcció del parc sobre l'actual temporada turística es prendran dia a dia, i sempre pendents de l'evolució de l'assistència de visitants al parc. 

Sense turista estranger

Les notícies de diferents països europeus sobre l'aplicació de quarantenes a qualsevol turista que visités Catalunya van causar una caiguda en picat de les reserves i van disparar els rumors sobre el futur de la temporada d'estiu a PortAventura.

El cert és que la direcció no té intenció de tancar el parc a l'agost, però la inquietud entre part de la plantilla és important, fins al punt d'afirmar que «creiem que l'empresa farà, o no, en funció de si ve la gent o no. No descartem res, ni un tancament abans d'hora, ni més ERTO, res».  Aquesta temporada turística es preveia difícil i, amb el pas de les setmanes, es va complicant.


Comentaris