L'hotel Pòsit de Cambrils es desencalla i obrirà la primavera del 2021

S'estan tramitant els últims permisos i llicències de construcció, la inversió total supera els 18 milions d'euros
Imatge de com seria l'entrada el gran atri del nou hotel Pòsit de Cambrils | Cedida
 

La promotora Natarent Cambrils ha delegat el projecte al Grup ELIX, que serà l'encarregat de gestionar el projecte de l'Hotel Pòsit. El nou hotel estarà situat a la plaça del Pòsit de Cambrils i ja s'han tramitat els últims permisos i llicències de construcció necessaris per començar a desencallar el projecte. La construcció de l'hotel Pòsit preveu una inversió total per sobre dels 18 milions d'euros, estarà obert tot l'any i comptarà amb diferents tipus d'habitacions, una piscina a la coberta i servei de restauració. Amb la construcció d'aquest nou hotel, s'estima la creació de 25 llocs de treball. 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Cambrils. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

Un projecte que estava aturat des del 2013

El projecte es va anunciar el 2013, però des d'aleshores s'ha mantingut aturat, sobretot per la manca d'acord amb l'empresa gestora del pàrquing subterrani de la plaça per reforçar els pilars que haurien de suportar l'edifici. Així doncs, els promotors han decidit modificar el projecte per tal d'alleugerir l'estructura i rebaixar-lo de cinc a quatre pisos d'altura. El mes passat, els promotors van anunciar que la construcció arrencaria a partir del 15 del setembre vinent i, tal com estableix la normativa municipal, i les obres durarien un any i mig. Mentrestant, l'empresa s'ha compromès a retirar uns metres les tanques que delimiten el solar, per tal de deixar més espai a la plaça. 

Imatge de com seria el nou hotel Pòsit de Cambrils | Cedida
 

Un hotel d'alta qualitat a Cambrils

El Pòsit es preveu que sigui un allotjament d'alta qualitat, sent un hotel de 4 estrelles amb 67 habitacions, 10 de les quals seran 'suites' d'entre 23 i 36 metres quadrats. Es tracta, en total, d'un edifici de més de 4.200 metres quadrats de superfície i el seu disseny recordarà a una gran gàbia de pesca artesanal. L'hotel tindrà tres planes i una planta baixa i no esgotarà ni l'edificabilitat ni l'altura màxima permeses, també en destacarà el gran atri interior. Segons informa l'empresa promotora, l'hotel estarà obert tot l'any per tal de trencar amb l'estacionalitat turística. 

Un altre element a destacar és l'escala monumental des de la qual s'accedirà al gran atri central del primer pis, amb una sala de reunions amb vista a la plaça. Al voltant de l'atri es distribueixen els passadissos que donen accés a totes les habitacions. El projecte utilitza el vímet per a la formació de gelosies tant en les façanes interiors de l'atri com en les de carrer, on la meitat de la superfície en planta baixa es destinarà a usos comercials. A més, l'hotel també tindrà un bar, un restaurant i una piscina a la coberta, que s'han concebut com a mirador. 

"BONA NOTÍCIA: Rentat de cara al Parc del Pescador de Cambrils!" "La proposta de l'alcaldable de Ciutadans per Salou per allargar la temporada turística"