Els Bombers treballen per apagar un incendi a Miami Platja

De moment les flames només afecten pinassa

 

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest dijous, 24 de gener, per un incendi a Miami Platja, al terme municipal de Mont-roig del Camp. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís del foc a tres quarts d'una del migdia., quan els han alertat d'un incendi a l'avinguda de Barcelona, a l'altura del número 156, darrere d'un restaurant xinès. Sembla que en l'incendi només hi crema vegetació, concretament pinassa

 

Com a mesura de prevenció, s'han hagut de desallotjar les persones que en el moment de l'incendi es trobaven dins la farmàcia que hi ha al costat del lloc de l'incendi, ja que hi havia perill que les flames entressin en contacte amb alguna font de gas. Fins a aquest punt de Mont-roig del Camp on hi havia l'incendi s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que estan duent a terme les tasques d'extinció de les flames. Malauradament, el vent que bufa aquest dijous al Camp de Tarragona està dificultant l'extinció de les flames. 

 

Incendi a Alcanar i intoxicació de monòxid de carboni a Reus

Aquesta matinada els Bombers també s'han hagut d'activar en diverses ocasions a les comarques de Tarragona, per casos d'incendis i sobretot per petites incidències per culpa del vent. A Alcanar, al Montsià, un incendi ha cremat per complet una granja de 1.000 metres quadrats. A banda que la nau ha quedat totalment afectada, també han mort els 10.000 pollets que hi havia a l'interior. 

 

D'altra banda, aquesta matinada a Reus els Bombers s'han activat per una intoxicació per monòxid de carboni. S'ha produït al carrer del President Macià número 2, quan la caldera de gas d'un habitatge ha patit una mala combustió i, com a conseqüència, quatre persones han resultat intoxicades per monòxid de carboni. El succés ha passat a tres quarts de tres de la matinada, i els Bombers han acudit al lloc per revisar la caldera i ventilar l'escala. Els ferits, dos adults i dos menors, han estat traslladats a hospitals de Barcelona per poder utilitzar la cambra hiperbàrica.