Un incendi en un restaurant de Cambrils deixa dues persones ferides

Les flames han començat a la campana extractora
Un incendi en un restaurant de Cambrils deixa dues persones ferides | Google maps

 

Ensurt en un establiment de l'avinguda Diputació de Cambrils. Quan faltaven pocs minuts per a la una del migdia, ha començat a cremar la campana extractora d'un restaurant del municipi de la Costa Daurada. A causa de les flames, dues persones han resultat ferides per intoxicació de fum i un d'ells amb lleus cremades. Tanmateix, el fum ha afectat els habitatges superiors. 

 

Dues persones ferides pel fum 

La campana extractora del restaurant Porto Bello de Cambrils, situat al número 138 de l'avinguda Diputació de Cambrils, s'ha començat a cremar aquest migdia de dilluns. Fins al lloc de l'incendi hi han anat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat per treballar en les flames, les quals, a hores d'ara, ja estan extingides. 

 

El restaurant està situat a la planta baixa d'un edifici de quatre plantes i el fum ha afectat als habitatges superiors, concretament, una habitació de cadascun dels immobles, essent un total de vuit. 

 

Tanmateix, dos treballadors del restaurant han resultat ferits a causa de les flames. Tots dos han estat intoxicats pel fum de foc i un d'ells ha patit cremades.